Op Donderdag 31 augustus is er weer een “Brugwachters bij de Buren concert”

foto 1   

In samenwerking met Piushaven Levend Podium presenteren wij in de periode mei tot en met september, met uitzondering van de maand juli Brugwachters bij de Buren Concerten: vier aangename concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek.

Noteer alvast in jullie agenda. Donderdag 31 augustus is de Zuid-Engelse band Wilson te gast op het podium van Villa Pastorie. De band vernoemd naar zanger/oprichter Steve Wilson, speelt lekker in het gehoor liggende zelfgemaakte popliedjes, waarin je soms vleugjes Crosby Stills Nash & Young, The Kinks of The Beatles meent terug te horen. In combinatie met de Britse humor tussen de liedjes door is een concert van Wilson alles bij elkaar een hartverwarmende ervaring.

Aanvang 20.30 uur en gratis toegang

Van te voren komen eten? Dat kan!  We gaan aan tafel om 18.00 uur en om 20.30 uur sluit de keuken

 

     img_6715img_6730

 


 Terug