Op Donderdag 29 juni krijgen we een top “Brugwachters bij de Buren concert”

foto 1   

In samenwerking met Piushaven Levend Podium presenteren wij in de periode mei tot en met september, met uitzondering van de maand juli Brugwachters bij de Buren Concerten: vier aangename concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek. Dit jaar 4 concerten met een vaste huisband, iedere keer een andere top zanger-entertainer, op de vlonder midden in de tuin van Villa Pastorie.

Noteer alvast in jullie agenda. De concerten in de tuin van Villa Pastorie gaan weer beginnen. Laatste donderdag van de maand mei, juni en augustus Brugwachters bij de Buren concerten in de tuin van Villa Pastorie. Donderdag 29 juni zijn The Jaydees aan de beurt. Het concert dat de Tilburgse zanger/pianist/gitarist Derrick van Schie vorig jaar gaf de Villa-band maakte zoveel indruk de brugwachters hem dit jaar gevraagd hebben om met z’n eigen, The Jaydees, te spelen.

Aanvang 20.30 uur en gratis toegang

Van te voren komen eten? Dat kan!  We gaan aan tafel om 18.00 uur en om 20.30 uur sluit de keuken

 

     img_6715img_6730

 


 Terug