IEDERE DONDERDAG AVOND, naast a la carte eten, AANSCHUIVEN AAN DE GASTENTAFEL

Schuif aan op donderdag!

Bij Villa Pastorie houden we van spontaniteit. Van onverwachte gebeurtenissen en van bijzondere ontmoetingen. Zomaar een gesprek aanknopen met een onbekende die toevallig naast je zit: het kan tot verrassende dingen leiden. Onze sfeervolle villa met haar intieme ruimtes is dé plek bij uitstek om in het diepe te springen en de ontmoeting aan te gaan.

Omdat we zulke ontmoetingen graag willen stimuleren, organiseren we in herfst en winter elke donderdagavond een zogenaamd ‘aanschuifdiner’. Vorig jaar was dit concept een groot succes!

Hoe het werkt? Je loopt rond 18.30 uur bij ons binnen. Terwijl jij alvast van een drankje geniet, dekken wij de grote eettafel. Om 19.00 uur is het tijd om aan te schuiven: samen met de andere ‘aanschuivers’ neem je plaats aan tafel en laat je je verrassen. Door het menu – de pannen staan op tafel, dus opscheppen maar! – maar zeker ook door je tafelgenoten.

Ook meedoen met donderdag aanschuifdag? Loop dan gewoon bij ons binnen! Via onze Facebookpagina blijf je op de hoogte van het wekelijkse aanschuifmenu. Prijs: € 18,50 per persoon. Je kunt op donderdag overigens ook gewoon à la carte eten.

 

Aanstaande donderdag 24 november hebben we een heerlijk “aanschuifmenu”. We dekken de tafel op onze gezellige overdekte veranda; Morgen om 19.00 uur schuiven we weer aan en eten uit grootmoeders bloemetjes servies. Gezellig met de schalen op tafel.

Bloemkoolsoep / Vlaams stoofvlees met friet en salade / rijstepap. € 18,50 per persoon, We gaan om 19.00 aan tafel en men mag zich hiervoor aanmelden.

Tot donderdag!

         piushaven-lichtjesfeest-_-12-dec-2015-_-foto-_-freddie-de-roeck-54-2

 

 

 

 

 

Adres

Volg ons op:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 uur – 22:00 uur

Woensdag

10.00 uur – 22.00 uur

Donderdag

10.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zondag

10.00 uur – 22.00 uur

Bed&Breakfast gasten
Voor onze B&B gasten zijn we zeven dagen in de week geopend.

Nieuwsbrief