Onze eerste maand zit erop!

Eerste ervaringen

Het is 19 december, we zijn alweer bijna een maand geopend. En wát voor maand is het geweest! Onze vier kamers zijn allemaal ‘beslapen’ door gasten van binnen en buiten de stad. We hebben al heel wat lunches en diners geserveerd. En de vooruitzichten voor het nieuwe jaar zijn goed!

We hadden niet durven hopen dat er vanaf het eerste moment zoveel aandacht zou zijn voor Villa Pastorie. Al in de eerste maand heel wat boekingen voor overnachtingen is natuurlijk fantastisch. Ook voor onze ‘donderdag aanschuifdag’, onze high tea en onze borrels is volop interesse. En ook al is het hard werken en moeten we hier en daar nog wat puntjes op de i zetten, we zijn toch heel trots op deze eerste resultaten.

Vanaf morgen 20 december zijn we twee weken gesloten. We nemen dan even de tijd om deze eerste maand te evalueren en sommige zaken nóg beter in te richten en af te stemmen. Vanaf 3 januari ben je weer van harte welkom in Villa Pastorie. Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe. Graag tot ziens in 2014!