Een nieuw jaar

Het is 2 januari, het begin van een nieuw jaar. Een jaar waarin we voor Villa Pastorie grote dromen hebben. En waarin we hard gaan werken om die dromen waarheid te laten worden!

In januari 2013 stond Villa Pastorie nog in haar kinderschoenen. Was er die prachtige villa en waren er duizend-en-één ideeën, maar moest er nog ongelooflijk veel verbouwd, ontworpen en uitgewerkt worden. Met zevenmijlslaarzen aan zijn we het jaar doorgerend. Geen moment om op adem te komen, non-stop racen naar de finish op 22 november vorig jaar: de opening van de villa.

Nu is het januari 2014. Kijken we terug op een jaar vol hoogtepunten en mooie resultaten. En nemen we ons voor om het komend jaar helemaal anders te gaan doen. Geen zevenmijlslaarzen, maar glazen muiltjes. Hard werken blijven we doen. Maar we gaan ook de tijd nemen om bewust te genieten van waar we mee bezig zijn. We gaan ons concept overlaten aan onze gasten, het haar eigen weg laten vinden. En zien uit naar wat dat allemaal voor moois kan brengen!

Vanaf morgen 3 januari verwelkomen we iedereen weer graag in onze villa. Laten we er samen een mooi jaar van maken!

Gelukkig Nieuwjaar!