Op Donderdag 21 september alweer de laatste “Brugwachters bij de Buren concert” van het seizoen.

foto 1   

In samenwerking met Piushaven Levend Podium presenteren wij in de periode mei tot en met september, met uitzondering van de maand juli Brugwachters bij de Buren Concerten: vier aangename concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek.

Noteer alvast in jullie agenda. Donderdag 21 september een heel speciale Brugwachters bij de Buren concert! De “ZING WA DA GE WILT” , amateur talenten zullen die avond plaats nemen op het podium. We hebben wel al verrassende aanmeldingen ontvangen! Het wordt een memorabele avond!  Oh ja… Villa Pastorie zal ook een “acte de présence” geven op het podium.

Er wordt live gezongen onder begeleiding van de enige echte Brugwachters bij de Buren Band.

Aanvang 20.30 uur en gratis toegang

Van te voren komen eten? Dat kan!  We gaan aan tafel om 18.00 uur en om 20.30 uur sluit de keuken

 

     img_6715img_6730