OPEN MONUMENTENDAG BIJ VILLA PASTORIE

Jullie zijn van harte welkom bij Villa Pastorie aanstaande zondag 14 september tijdens de Open Monumenten dag voor een rondleiding door de genomineerde binnenhuis architecten Beers/Brickworks en huisvriend Hans Piëtte.
Beers/Brickworks zal jullie meer uitleg geven over de “Make Off ” van Villa Pastorie.

De dames zijn, met het project Villa Pastorie, genomineerd voor het prestigieuze prijs van Restaurant&Bar Design Award in London, zeg maar de Oscar nominatie voor binnenhuis architecten!!

Op donderdag 25 september worden tijdens een gala voorstelling in London de winnaars bekend gemaakt! We zijn super opgewonden en vinden het super spannend! De nominatie alleen al is een grote eer van erkenning voor de gezellige dames Kariene en Nicole van Beer/Brickworks.

Ziehier al een voorproef!

Beers/Brickworks