Villa Pastorie heeft een nieuwe nominatie binnen!

Villa Pastorie genomineerd voor
Entree Hospitality & Style Awards 2014

Was Villa Pastorie eerder al genomineerd voor de ‘Restaurant & Bar Design Award, London’, nu is er een nieuwe nominatie in the pocket: die voor de Entree Hospitality & Style Awards 2014! In Studio21 in Hilversum worden maandag 1 december 2014 de prijzen uitgereikt aan negen toonaangevende horecabedrijven. Villa Pastorie is genomineerd in de categorie Best Hospitality Concept.

In de categorie Best Hospitality Concept gaat het om het horecabedrijf dat een ijzersterk, trendbepalend concept heeft neergezet. Alle genomineerden zijn onderscheidend en hun concepten dienen als verrassende inspiratie voor de branche, aldus de organisatie.

Het spreekt voor zich dat ons team erg trots is op deze nominatie. Samen dragen wij met veel plezier ons concept van gastheerschap uit. Bijzonder leuk dat dit niet onopgemerkt is gebleven, zelfs tot ver buiten onze regio!

Lees hier meer over de nominatie van Villa Pastorie en onze concurrenten.

Meepraten kan ook: #HSA2014.

Ziehier ons nominatie!

Adres

Volg ons op:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 uur – 22:00 uur

Woensdag

10.00 uur – 22.00 uur

Donderdag

10.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zondag

10.00 uur – 22.00 uur

Bed&Breakfast gasten
Voor onze B&B gasten zijn we zeven dagen in de week geopend.

Nieuwsbrief