“Vrienden van Villa Pastorie aan de kook” woensdag 21 februari

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet  zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze vaste kok Hans volgt de seizoenen, laat de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Hij verzint recepten die de zintuigen prikkelen en verzorgt op die manier een onvergetelijk eetmoment voor de gasten van Villa Pastorie.

Elke tweede woensdag van de maand neemt een gastkok het roer in onze keuken over. Vrienden van Villa Pastorie die gegrepen zijn door het kookvirus. Fanatieke hobbykoks die ervan dromen om één dag in een professionele keuken te koken. Bij ons wordt hun droom werkelijkheid.

Wie de kok is verschilt per maand. Wat niet verschilt: de smaak. Onder toeziend oog van Hans tovert elke gastkok een smaakvolle creatie op tafel, precies zoals onze gasten van ons gewend zijn.

Ook verrast worden door één van onze kookvrienden

Aanstaande woensdag 21 februari ons maandelijks en altijd sfeervolle “Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook”. Een groep van 5 vrienden neemt de keuken van Villa Pastorie over en gaat voor onze gasten koken. Wil je eens out of the box denken en je laten verrassen door de creativiteit van gastkoks? We hebben nog plaats. mail naar info@villapastorie.nl.

Prijs is slechts € 25,00 voor een amuse en een driegangenmenu. We verzamelen om 18.30 uur en gaan om 19.00 uur met z’n allen aan tafel! Wij hebben er zin in!