Het Villa Pastorie team, viert de kerstdagen in familiekring!

Villa Pastorie is tijdens de kerstperiode gesloten. Wat is dit jaar weer gevlogen! We hebben genoten van elk seizoen, we hebben genoten van onze gasten, we hebben genoten van alle creativiteit en leuke evenementen welke wij samen met onze gasten hebben ondernomen.

Het was een geweldig jaar! In de winter, dauwtrappen met een heerlijk ontbijt, pluk je soep wandelingen, de super gezellige en creatieve “Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook”, de Brugwachters bij de buren concerten, de BBQ’s in de tuin in onze nieuwe buitenkeuken. Het aanschuiven aan de gezellige lange gastentafel, de vele vaartochten met onze sloep “Une Belle Histoire” een indrukwekkende bevrijdingsconcert aan de Piushaven, de Aspergetoer in de Piushaven, de boktor Piushaven, onlangs nog een super gezellig Piushaven Wintergloed, en afgelopen week nog een erg gezellig Wintertuin in de tuin van Villa Pastorie, en  vooral met z’n allen veel plezier beleefd. Heel veel leuke gasten mogen verwelkomen en een enthousiast Villa Pastorie team die met passie, plezier en beleving een bijdrage heeft geleverd aan een geweldig jaar!

De kerstperiode is een mooi moment om even de welverdiende rust te nemen en in familiekring kerst te vieren en van elkaar te genieten! Daarom zijn wij op zondag 24 december vanaf 15.00 gesloten, op maandag 25 december en dinsdag 26 december zijn we gesloten alsook zondag 31 december.

 

We wensen jullie allen bijzondere prettige feestdagen en zien jullie graag terug op zaterdag 2 januari!

FullSizeRender 3