WE ZOEKEN NOG HOBBY KOKS VOOR “VRIENDEN VAN VILLA PASTORIE AAN DE KOOK”

Vrienden van Villa Pastorie aan de kook behoeft eigenlijk geen introductie meer. Het is al jaren één van onze topbelevenissen. Natuurlijk starten we daarom binnenkort een nieuw seizoen. En jij kunt erbij zijn!

Ben je kookliefhebber, fanatiekeling in de keuken, amateurkok, kookvriend of kookvriendin? Allen die een passie hebben voor het koken en graag voor één dag restaurantje willen spelen, dagen wij uit! Op de tweede woensdag van de maand stelt Villa Pastorie zijn keuken ter beschikking aan gastkoks (max. 4 personen tegelijk) die zelf een menu samenstellen en dit bereiden met ondersteuning van onze koks. In een echte restaurantkeuken voor echte gasten dus.

Interesse bel ons of stuur een mail via contact.

We zijn benieuwd of je de uitdaging aandurft!