Mini tentoonstelling bij Villa Pastorie. Laat je verrassen door de verscheidenheid

Komende dagen voorspellen ze wat regen! Een goede gelegenheid om de nieuwe “mini” tentoonstelling te komen bewonderen in de eetkamer en het salon van Villa Pastorie.

Wat zijn wij blij en trots dat wij onze doeken tentoon mogen stellen bij Villa Pastorie en onze ‘juf’ Dewy ( van Dewy Baak Art) is ook super trots op ons. Iedere donderdag hebben wij bij haar schilderles, waar iedereen de begeleiding krijgt die hij of zij wil.
Altijd gaat dit gepaard met gezellige praat, een kop koffie of een glaasje wijn. Wij zijn een gezellige club. Jullie zijn van harte uitgenodigd om de doeken te komen bekijken.
“The Eye” van Lydia, “Lenny Kravitz” van Miranda, “A colorful geek” van Neeltje, “Lady Tattoo” van Anita, “Veldbloemen” van Ine, “Sofy” van Nathalie en “Aan de Amsterdamse grachten” van Kim. In het echt nog mooier dan op de foto, dus de moeite van het bekijken waard.
Een tipje van de sluier… en laat je vooral verrassen door de verscheidenheid aan schilderijen.