Piushaven Lazy Lounge tijdens de Tilburgse kermis

De Piushaven transformeert tijdens de Tilburgse kermis tot een ‘lazy lounge’ relax zone in zomerse sfeer.  Van 21 juli t/m 30 juli markeren twee verlichte kermispoorten het Piushaven Lazy Lounge terrein. Er komen 3 zandstrandjes: op de kade tegenover nieuwbouwplan Stadskade bij Doncurado, voor het Falcon gebouw ter hoogte van EethuisTwintig en op de weg voor De Visserij. Het grasveldje tussen De Albatros en terras van Stadskombuis Harboury wordt een chille Fatboy relax zone. De Kempenaersplaats, oftewel het parkje tussen Porto en Bij Vermeer, verandert in een gezellig kinderplein. Op de zondagen zijn beachvolleybal wedstrijden en op woensdag 26 juli is een grote badeendenrace voor het Ronald Mc Donald Huis. Gedurende de weekenden kunnen bezoekers ’s avonds op de terrassen en strandjes genieten van een lazy bbq.
Uiteraard wordt ook dit jaar de kermis weer afgesloten met een kermisprocessie en aansluitend spetterend vuurwerk in de Piushaven.