Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook; woensdag 11 april

Elke tweede woensdag van de maand neemt een gastkok het roer in onze keuken over. Vrienden van Villa Pastorie die gegrepen zijn door het kookvirus. Fanatieke hobbykoks die ervan dromen om één dag in een professionele keuken te koken. Bij ons wordt hun droom werkelijkheid.

Wie de kok is verschilt per maand. Wat niet verschilt: de smaak. Onder toeziend oog van Hans tovert elke gastkok een smaakvolle creatie op tafel, precies zoals onze gasten van ons gewend zijn.

Ook verrast worden door één van onze kookvrienden

Aanstaande woensdag 11 april gaat het weer gebeuren,  ons maandelijks en altijd sfeervolle “Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook”

WooW het wordt een gezellige “Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook”. Wendy, fanatiek en enthousiast amateurkok, gaat aanstaande woensdag haar passie met ons delen! Patrick, Juul en Diana helpen haar mee!
Het is helaas helemaal uitverkocht maar voor de gelukkigen die zich hebben aangemeld. Jullie worden om 18.30 uur verwacht en om 19.00 uur gaan we aan tafel. Zin in!!!

Wil je eens out of the box denken en je laten verrassen door de creativiteit van gastkoks?  Mail naar info@villapastorie.nl.

Prijs is slechts € 25,00 voor een amuse en een driegangenmenu. We verzamelen om 18.30 uur en gaan om 19.00 uur met z’n allen aan tafel! Wij hebben er zin in!