Donderdag 30 augustus tuinconcerten van Villa Pastorie met TWIPS als vrolijk, onstuimig en gezellige band!

Ze zijn er weer de concerten in de tuin van Villa Pastorie! Voorheen “Brugwachters bij de Buren Concerten”, nu “De Tuinconcerten van Villa Pastorie” ! Drie super aangename concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand mei, juni en augustus. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek.

Donderdag 30 augustus is een oude bekende aan de beurt!

Hip met ’n Twist

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire.

Vorig jaar kregen ze de hele tuin aan het dansen;  Aanvang concerten 20.30 uur tot 22.30, toegang gratis