ZE ZIJN ER WEER! De tuinconcerten van Villa Pastorie

Ze zijn er weer de concerten in de tuin van Villa Pastorie! Voorheen “Brugwachters bij de Buren Concerten”, nu “De Tuinconcerten van Villa Pastorie” ! Drie super aangename concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand mei, juni en augustus. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek.

Op donderdag 31 mei; “King Henry” Op veler verzoek komt hij graag terug in de tuin van Villa Pastorie spelen. Zijn laatste optreden met de Brugwachters band in de tuin twee jaar geleden werd voor ons een legendarische avond om nooit meer te vergeten!

Op donderdag 28 juni; “Creepin’in” Al een bekende voor ons. Ze gaven als nieuwe band een geweldig optreden in de tuin tijdens Wintergloed 2017.  Creepin’in is een nieuwe Tilburgse formatie, bestaande uit Paul Hangenaars, Louise Donker, Marleen Achten en Greet Vervoort. Ze zorgen voor een afwisselend programma, van intiem tot swingend en energiek. Folk en country songs van o.a. Dolly Parton, Fleetwood Mac en Sarah Jarosz. Meerstemmige zang, gitaar, viool, basgitaar en percussie.

Op donderdag 30 augustus; “Twips” Wegens het succes van vorig jaar, waarin ze onze gasten tot dansen hebben gebracht, trots dat we ze weer mogen verwelkomen. Het vrolijk trio speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek! Dat wordt weer zo een avond!

Aanvang concerten 20.30 uur tot 22.30, toegang gratis

 

 


 Terug