28 juni tweede tuinconcerten van Villa Pastorie

Ze zijn er weer de concerten in de tuin van Villa Pastorie! Voorheen “Brugwachters bij de Buren Concerten”, nu “De Tuinconcerten van Villa Pastorie” ! Drie super aangename concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand mei, juni en augustus. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek.

CREEPIN’ IN geannuleerd!

Tot onze spijt kan het optreden van Creepin’ in donderdag a.s. niet doorgaan bij Villa Pastorie aangezien de zangeres/bassiste Greet kampt met een oorontsteking en niet in staat is een (bas)toon te zingen of te horen.

We wensen haar beterschap!

Helaas helaas, maar niet getreurd, de band Go Go George Michael komt het feestje donderdag helemaal goed maken.

Op donderdag 28 juni; speelt Go-GO een ode aan George Michael.

GO-GO is een sfeervolle en intieme, maar bij vlagen zeker ook knallende en opzwepende ode aan de muziekvan George Michael. Met een akoestische, kleine setting als vertrekpunt ligt de nadruk op George Michael als muzikant/zanger/componist en mens.

GO-GO kiest dan ook vooral voor de inhoud. Bij ons staat Michael’s muziekcentraal, zijn talent, zijn kwetsbaarheid, zijn songs en lyrics, die zoveel mensen wereldwijd en over verschillende generaties hebben verrast, geraakt en geïnspireerd.

Het repertoire bestaat uit een zorgvuldig gekozen selectie uit Michael’s repertoire, waarin alle aspecten en kleuren van Michael’s leven en muziek aan bod komen: van de ingetogen, donkere dramatische nummers tot aan de lichte uplifting80’s hits van Wham!

Randy Hoekwater, Marleen Achten en Sophie van de Pol: zang

Axel Gunning: gitaar

Jasper Hendriks: drums/percussie

Han Hagemans: basgitaar

Op donderdag 30 augustus; “Twips” Wegens het succes van vorig jaar, waarin ze onze gasten tot dansen hebben gebracht, trots dat we ze weer mogen verwelkomen. Het vrolijk trio speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek! Dat wordt weer zo een avond!

Aanvang concerten 20.30 uur tot 22.30, toegang gratis

    

 

 


 Terug