Yes! De zomer is begonnen en dus… Live Cooking vanuit de gezellige buitenkeuken in de tuin van Villa Pastorie

Ervaar en proef de zomer bij Villa Pastorie. Eigenlijk doen we net als thuis! Het is mooi weer, liefst wil je de hele dag buiten leven. Geen zin om te koken; gewoon een lekker frisse salade of iets lekkers van de BBQ eten. Maar dan wel met super verse ingrediënten en het liefst zoveel mogelijk van de lokale boerderijen waar we al jaren mee samenwerken. Dan zit je bij ons helemaal top!

We koken weer heerlijk vanuit onze buitenkeuken! De koks maken, terwijl je toekijkt vanaf het terras, de heerlijkste zomergerechten voor je klaar. De producten uit de nabije omgeving, zoals je van ons gewend bent, en de zomerse smaken die van de Ofyr en de barbecue komen. Het is vakantie, laten we de tijd nemen om te genieten van elkaar, de omgeving en een bord vol lekkers!

Lekker chillen in ons nieuw sfeervol ingerichte tuin en ondertussen live genieten van de verse bereidingen met passie gemaakt door onze keukenbrigade vanuit de buitenkeuken. Zo beleef je een uniek moment tijdens de lunch of diner.