Fotograaf Bas van der Burgt exposeert bij Villa Pastorie

Bas van der Burgt begon als vijftienjarige met het fotograferen in zwart-wit van landschappen, straatbeelden met mensen en modellen van de straat. Op zijn twintigste ging hij naar school voor Fotografie en Fotonica in Den Haag, waar hij na een jaar stopte omdat hij niet aan de verwachtingen voldeed. Daarna volgde een hbo-opleiding in logistiek management in Tilburg en werkte hij meer dan tien jaar als logistiek manager.

In 2004 werd hij gevraagd om als fotojournalist in Noord-Brabant aan de slag te gaan voor culturele magazines. Tijdens het maken van portretten op locatie verdiepte zich de liefde voor onderwerpen als de mens in zijn omgeving, de mens op straat en mode. Een bijzonder onderwerp in Tilburg is de kermis, zowel in de mens als in de attracties.

Het hier gepresenteerde overzicht gaat vooral over de stedelijke omgeving van zijn woonplaats Tilburg. Een impressie van tentoongestelde foto’s.

Het werk van Bas van der Burgt kun je ook bekijken op beeldtilburg.nl, Instagram; basvanderburgtphotography en basvanderburgtfotografie.nl

Adres

Volg ons op:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 uur – 22:00 uur

Woensdag

10.00 uur – 22.00 uur

Donderdag

10.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zondag

10.00 uur – 22.00 uur

Bed&Breakfast gasten
Voor onze B&B gasten zijn we zeven dagen in de week geopend.

Nieuwsbrief