Met trots presenteren wij twee unieke nieuwe vaararrangementen! “Piushaven ontmoet De Spoorzone”

culinaire reis over water, land en spoor!  Een unieke ervaring over het water van een fantastische samenwerking tussen Villa Pastorie en De Houtloods. Piushaven ontmoet de Spoorzone! Bij De Houtloods en Villa Pastorie geloven we in kennisdeling. Nooit bang zijn om je geheimen prijs te geven want juist door te delen geloven we dat je kunt vermenigvuldigen. Daarom gaan we samen verschillende arrangementen samenstellen!

Boottocht vanuit Pastorie, daarna met fietstaxi richting Spoorzone. Heerlijk lunchen in een oude coupe bij Eetbar De Wagon.
Boottocht vanuit Pastorie, daarna met fietstaxi richting Spoorzone. Heerlijk culinair lunchen aan de chef’s table in het oudste gebouw (1867) van de Spoorzone bij restaurant De Houtloods.