DONDERDAG 22 NOVEMBER OM 18.30 UUR. “KLETSPOTDINER” BIJ VILLA PASTORIE, OFFLINE AANSCHUIVEN AAN DE GASTENTAFEL

Ons motto bij Villa Pastorie, de huiskamer van de Piushaven, is: “stop de tijd… en laat het gebeuren”. We zijn een huiskamer voor bijzondere ontmoetingen, lekker en vers eten en spontane, goede gesprekken.

Donderdag 22 november vanaf 18.30 uur worden de mobiele telefoons veilig bij ons ingeleverd en gaan we offline want…

Het is tijd voor ouderwets gezellige tafelgesprekken!

Met een Kletspot op tafel zal je mooie lachmomenten met je tafelgenoten, spontane ontmoetingen en vrienden beleven.  Wij zetten de Kletspotten voor jullie op tafel, deze bevatten lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken en over in gesprek te gaan.

Iedereen is uiteraard welkom: vrienden, singles, stellen, collega’s, familie…we schuiven aan de lange gastentafel, openen de Kletspotten en…we laten het gebeuren!

Die avond serveren we een drie gangen menu voor € 25,00 om samen te delen: Een heerlijke weeksoep, ons beroemde stoofvlees met vlees van De Walhoeve, en lekkere chocolademousse na. Uiteraard hebben we een lekker vegetarisch alternatief.

Je kan voor dit unieke “KLETSPOTDINER” reserveren via een mail naar info@villapastorie.nlof door te bellen naar 013-2119040.