VILLA PASTORIE BESTAAT 5 JAAR IN HET WEEKEND VAN 23 t/m 25 NOVEMBER. DAT WEEKEND NEEMT WIJK ARMHOEF VILLA PASTORIE OVER

Op vrijdag 23 november bestaat Villa Pastorie precies 5 jaar! Reden om dat te vieren samen met ons hele team, familie Villa Pastorie. We vertrekken vrijdag 23 november na de lunch en komen zondag einde van de dag terug in Tilburg! Maar…. Wijkbewoners uit Armhoef zorgen een weekend lang voor het reilen en zeilen. Ze ontvangen de gasten, runnen de Bed&Breakfast, stellen de menu’s samen en koken!

We vinden het bijzonder spannend om los te laten maar hebben alle vertrouwen in dit geweldig team. Super dat ze ons de gelegenheid bieden om samen met familie Villa Pastorie op pad te gaan!

Onze gasten zijn uiteraard welkom, laat je verrassen door deze uniek ervaring en breng een bezoek aan Villa Pastorie die dagen. We raden aan om te reserveren. Maar spontaan binnen lopen mag uiteraard.

 

https://www.bd.nl/tilburg-e-o/personeel-villa-pastorie-gaat-weekendje-weg-wijkbewoners-nemen-de-zaak-over~aed653ee/?fbclid=IwAR1nXOZyKK9fbzwSiEP5KEoIss8fqSV9EdY4fjbnIGPDKvvS_pSZiLt7PyQ