YES!!!! VILLA PASTORIE BESTAAT 5 JAAR!!!!

Zaterdag 23 november 2013 – vrijdag 23 november 2018!! Villa Pastorie viert een jubileum! Vijf jaar geleden vanuit een droom, een buikgevoel zonder enige horeca ervaring aan dit avontuur begonnen!

Maar ja… horeca ervaring was niet nodig want bij Villa Pastorie ging het en gaat het over gastheerschap. Villa Pastorie is geen restaurant, geen kroeg, geen café, geen bistro maar De huiskamer van de Piushaven waar iedereen zicht welkom voelt, waar iedereen zich thuis voelt.

Een huiskamer waar je lekker kan eten, gezellig kunt drinken, bijzonder kunt overnachten en waar er door het jaar heen ook van alles te beleven valt.  Tuinconcerten, vaartochten, vrienden aan de Kook, Huiskamer Theater, wandelingen, life cooking, picknicken, exposities, zwemmen, schrijverscafé. Dat maakt wat Villa Pastorie nog steeds is, dat maakt dat we, samen met de hele familie Villa Pastorie, iedere dag met plezier hier doen!

De gasten die we iedere dag mogen verwelkomen. De trouwe gasten die we wekelijks en maandelijks mogen ontvangen. De internationale gasten die we Tilburg laten ontdekken. Hun enthousiasme die ze met ons delen. Dat geeft ons iedere dag de energie om zo door te gaan.

 

Villa Pastorie is vooral ook een team medewerkers,  een team welke wij hebben zien groeien van 7 medewerkers, bij aanvang, naar 37 medewerkers in het seizoen. Een team van enthousiaste mensen wat een “familie Villa Pastorie”  is geworden. Een vaste kern van mensen die de hoeksteen vormen van Villa Pastorie. Daarnaast hebben we veel studenten zien komen die vanuit hun studietijd bij Villa Pastorie terecht zijn gekomen en die we hebben zien groeien in de paar jaar dat ze bij ons zijn gebleven. Allen hebben en hadden ze de juiste Villa Pastorie DNA. Allen hebben bijgedragen aan de groei van Villa Pastorie en daar zijn we bijzonder trots en dankbaar voor. Velen zijn ook persoonlijk gegroeid in hun ontwikkeling tijdens hun verblijf bij ons.

Dat allemaal geeft mij nog steeds de energie en zorgt ervoor dat ik mijn passie en creativiteit kan blijven volgen!

Bedankt lieve gasten, bedankt lieve familie Villa Pastorie!