15 DECEMBER PROEF DE KERSTSFEER TIJDENS DE WINTERTUIN BIJ VILLA PASTORIE

De winter komt er weer aan, en dus is het tijd voor een bijzondere editie van Villa Pastorie de Wintertuin! Zoals je gewend bent natuurlijk weer met veel sfeer, gezellige kramen, glühwein en kerstmuziek.. maar dit jaar nog groter en sfeervoller! Nog meer kramen om in te snuffelen en je kerstcadeautjes uit te kiezen, een warm kampvuur waar een gitarist de mooiste kerstliedjes voor je zingt…we gaan dit jaar voor een kerstsfeer om nooit te vergeten!

Het is bijna zover! De derde editie van de Wintertuin belooft een hele gezellige te worden! We zijn nog volop met de voorbereidingen bezig maar geven al graag een voorproefje van wat je kunt gaan shoppen op 15 december!

Een aantal bekende zullen weer op de Wintertuin staan met hun mooi spullen.
Zo komt ons ‘zusje’ Het Pastorie Lokaal met leuke cadeautjes voor de feestdagen, zal Zoete Moed weer heerlijk gebak en pindakaas verkopen en kun je mooie sieraden scoren bij BERT sieraden.

Wat nieuwe gezichten zijn Yentl Weijgers die met ‘Macrame for You’ aanwezig zal zijn, Studio Chapeaux die dameskleding komt verkopen en Stuen die voor de mannen zorgt!

12.00 – 18.00 uur en Toegang is gratis