WE GAAN WEER LEKKER DAUWTRAPPEN IN DE WINTER! 27 JANUARI, 24 FEBRUARI EN 24 MAART

Vanaf januari gaan we weer dauwtrappen. Onder de bezielende leiding van natuurgids Marc Storms trekken we er bij het ochtendgloren op uit en maken we een prachtige wandeling van ongeveer anderhalf uur. We verlaten de stad via het toeloopkanaal van de Piushaven en het Wilhelminakanaal richting de Lange Jan in Moerenburg. Daar volgen we de Leij die ons langs De Buunder naar de Voorste Stroom brengt. De Korvelse Waterloop en het helofytenfilter maken het verhaal over het water compleet. Ook dit jaar zal Marc ons verrassen met verhalen en anekdoten over het gebied! Zodat ook vaste gasten van het dauwtrappen nog verrast worden!
Na de wandeling schuif je aan voor een heerlijk ontbijt met streekproducten bij Villa Pastorie.

Het dauwtrappen vindt plaats op zondag 27 januari verzamelen om 08.45 uur,  zondag 24 februari verzamelen om 7.45 uur en zondag 24 maart verzamelen om 06.45 uur, aanvang zonsopkomst. Wil je mee, reserveer dan via contactformulier of stuur een mail. De kosten voor deelname aan de wandeling zijn € 15,00Dit is inclusief een ontbijt met boerenbrood, beleg van de boerderijen uit de buurt,  koffie en thee.

Aanmelden kan via de info@villapastorie.nl