HAPPY PEOPLE MAKE PEOPLE HAPPY!! WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN SOUS CHEF

“HAPPY PEOPLE MAKE PEOPLE HAPPY” is de missie van Villa Pastorie! Onze gasten pleasen en blij maken. Dat doen we met plezier en enthousiasme en behoort tot onze tweede natuur. In 2014 kregen we erkenning door de Nationale Entree Award “Beste Hospitality Concept Award”  te winnen. Maar wij geloven dat je andere mensen vooral blij kan maken als je zelf blij bent. Dus ook onze eigen mensen blij maken hoort bij ons DNA! We besteden graag veel aandacht aan ons eigen team en focussen ons ook op hun ontwikkeling.

Bij Villa Pastorie werken is dus eigenlijk ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de bediening, afwas of keuken gaan we graag een traject in waarin er ruimte komt om te groeien. Niet alleen in de organisatie maar ook in je persoonlijke groei. Je wordt opgenomen in de “Villa Pastorie familie”, de meesten nemen bij ons een bijbaantje tijdens de studie en blijven ca.2-3 soms zelfs 4 jaar bij ons! Uiteraard krijg je een gedegen inwerkperiode waarin we het verschil uitleggen tussen horeca en het gastheerschap dat wij toepassen. Aandacht voor mensen staat hier bovenaan!

Maar daarnaast spelen we graag in op je specifieke wensen, interesse of passies. Bij ons mag iedereen meedenken in de bedrijfsvoering, marketing en social media. Meedenken in (nieuwe) evenementen of ontwikkelen van nieuwe business of zelfs nieuwe producten; dat kan allemaal en we hebben zo al enkele mooie voorbeelden gerealiseerd samen. We geven je de ruimte om, naast het werken in de bediening, samen te kijken naar wat kan aansluiten bij je opleiding of interesses.

Verschillende studenten werkzaam bij Villa Pastorie hebben we, dankzij het brede netwerk van Villa Pastorie, kunnen helpen bij de invulling van een stageplek bij bevriende relaties/bedrijven.

Onze missie is om een leuke, gezonde en collegiale werksfeer te creëren waarin iedereen zich prettig “thuis” voelt, zichzelf kan zijn, en ruimte heeft om te groeien. Zodat ze bij het verlaten van Villa Pastorie handvaten hebben gekregen om verder te gaan en gerichte keuzes te kunnen maken.

Ons mooiste compliment? Als studenten ons bedanken voor de ruimte die ze gekregen hebben en betere keuzes konden maken nadat ze bij ons hebben gewerkt. Sommigen komen, nadat ze hun master hebben gedaan, zelfs graag terug om het team weer te versterken. Daar worden wij blij van!

Ook voor onze koks besteden we veel aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling. Door de open en transparante manier van werken betrekken wij de koks in de dagelijkse bedrijfsvoering van Villa Pastorie. Hierdoor krijgen ze veel meer inzichten en denken mee in hun toekomstige wensen. Koken bij Villa Pastorie is geen dagelijkse sleur, maar juist gevarieerd omdat we elke week opnieuw onze gasten culinair willen verrassen! In de zomer maken we met veel plezier gebruik van onze buitenkeuken en is live cooking een ware beleving voor zowel de koks als de gasten.

Voor de uitgebreide vacature van Sous Chef, ga naar volgende link: https://www.villapastorie.nl/vacatures/vacature-sous-chef/

Ook afwassers zijn van harte welkom, ga naar volgende link: https://www.villapastorie.nl/vacatures/vacature-bediening-en-afwas/