Freddie de Roeck exposeert met prachtige foto’s van de Piushaven bij Villa Pastorie

Met trots presenteert Villa Pastorie een prachtige fototentoonstelling van de “huisfotograaf” van de Piushaven: Freddie de Roeck .

Een expositie foto’s van de Piushaven en Natuurgebied Moerenburg.

Freddie is woonachtig in Jeruzalem en heeft de Piushaven zien ontwikkelen van een semi-industrieel gebied naar “Het sfeergebied van Tilburg”. Ook Freddie heeft zich ontwikkeld in zijn hobby als fotograaf.

Hij begon vol enthousiasme 5  jaar geleden met het maken van verslagen over de ontwikkeling van de Piushaven en maakte toen nog foto’s met zijn mobiele telefoon. Vele jaren later en enkele fotocamera’s verder verwent hij ons nu met prachtige foto’s van het gebied in- en rondom de Piushaven.

MijnPiushaven.nl gebruikt Freddie als digitale platform om zijn foto’s te delen met de bezoekers. Wat als een hobby begon begint nu een serieus verhaal te worden met dagelijks honderden volgers op zijn blogs.

Dagelijks loopt hij, gewapend met zijn camera, ca 5 km door het gebied en de stad om ons te verrassen met al het moois wat hij ziet en vastlegt.

Wij zijn zo enthousiast over zijn werk dat we het zonde vinden om deze prachtige beelden enkel digitaal op een scherm te moeten bewonderen. Wij geloven in de kracht van het beeld en van echte afgedrukte foto’s. Daarom vonden we dat het de hoogste tijd was om een expositie te houden met het werk van Freddie.

We hebben een exclusieve selectie gemaakt van foto’s van de Piushaven en Moerenburg en zijn trots om deze te delen met een groter publiek.

We gaan deze expositie samen met Freddie officieel openen op vrijdag 3 mei om 16.00 uur. Jullie zijn van harte welkom bij de officiële opening. De expositie zal ca. 6 weken blijven hangen bij Villa Pastorie, Hoevenseweg 2, Tilburg

Adres

Volg ons op:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 uur – 22:00 uur

Woensdag

10.00 uur – 22.00 uur

Donderdag

10.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zondag

10.00 uur – 22.00 uur

Bed&Breakfast gasten
Voor onze B&B gasten zijn we zeven dagen in de week geopend.

Nieuwsbrief