DONDERDAG 29 AUGUSTUS “DE TUINCONCERTEN VAN VILLA PASTORIE” EEN LAZY JAZZY AVOND MET CC BLUE

Ze zijn er weer de “TUINCONCERTEN VAN VILLA PASTORIE” op de laatste donderdag van de maanden mei, juni en augustus!

We kunnen eerlijk zijn, dit jaar hebben een super editie kunnen samenstellen met drie erg gevarieerde concerten!Van meezingen tot mee dansen tot lekker lui loungen in de tuin! Zo gevarieerd gaan we dit jaar!

Drie concerten in de sfeervolle tuin van Villa Pastorie, steeds op de laatste donderdagavond van de maand mei, juni en augustus. In een sfeer van relaxte gastvrijheid kun je met een drankje genieten van fijne muziek.

De concerten zijn gratis te bezoeken en aanvang is om 20.30 uur. Noteer volgende data alvast in je agenda!

Donderdag 29 augustus Lazy Jazzy evening Jazz en blue’s onder begeleiding van de band CC BlueCCBlue muziek bestaat uit een mix van verschillende muziekstijlen (jazz standards, funk, blues, soul en zeker ook enkele direct herkenbare pop melodieën). Vanzelfsprekend telkens met geheel eigen interpretaties per nummer.

Uiteraard ben je van harte welkom om voorafgaand aan het concert een hapje te komen eten, kwestie van alvast in de sfeer te komen.

Toegang is gratis en de concerten starten om 20.30 uur.