VILLA PASTORIE BREIDT UIT MET EEN UNIEKE LOCATIE!! “DE TUINKAS” KOMT TERUG IN DE TUIN! OP 16 en 17 NOVEMBER OPENING VAN DE TUINKAS!

Vanaf 15 november staat de TuinKas weer in onze Pastorietuin. Een unieke sfeervolle buitenruimte waarin, ook met grotere gezelschappen, geborreld, gedineerd en vergaderd kan worden. We beleven de tuin ook in de winter in 2019-2020, dankzij onze sfeervol ingerichte TuinKas!

Ben je op zoek naar een fijne, inspirerende ruimte met allerhande mogelijkheden? Van intieme brainstormsessie, uitgebreid privé diner tot winterse barbecue, wij denken graag met je mee. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@villapastorie.nl.

Na het succes van vorig jaar komt de TuinKas terug. Nu al vanaf medio november. We laten ons graag inspireren door onze gasten en spelen graag in op jullie ideeën. Heisessie, Winter-BBQ, Platendraaien-Avond, quiz-avonden, verjaardagen, vergaderen in stijl…Natuurlijk allemaal met het DNA van Villa Pastorie!

 


 Terug