ZONDAG 3 NOVEMBER BOCK&SPIJS AAN DE HAVEN VAN 14.00 UUR TOT 19.00 UUR

Bock & Spijs aan de haven

‘Verrassend culinaire bocktour aan de Piushaven’

De herfst heeft zijn intrede gedaan en traditiegetrouw kunnen de gasten van horecagelegenheden in deze periode genieten van (herfst)bockbier. Op zondag 3 november staat het gebied rondom de Piushaven dan ook in het teken van een bocktour; een wandeling langs maar liefst tien deelnemende horecaondernemers aan de haven. Dit jaar belooft het een bijzondere editie te worden.

Nieuwe naam

Waar het evenement vorig jaar nog luisterde naar de naam Piushaven Bocktour, is het dit jaar omgedoopt tot Bock & Spijs aan de haven. Wat onderscheidt deze bocktour van andere bocktours? “Bock & Spijs aan de haven is een evenement dat meer bij ons past.” De Piushaven heeft een grote verscheidenheid aan restaurants, cafés en andere horeca gerelateerde zaken. Zij zoeken zichtbaar steeds vaker de samenwerking met elkaar op. “Alle deelnemende horecaondernemers aan de Piushaven hebben een heerlijk bockbiertje uitgezocht. Met het eigen team hebben ze vervolgens gekozen voor een ‘verrassende bite’ of een ‘culinair gerechtje’ dat goed past bij dit biertje”. “En natuurlijk is de unieke locatie aan de Piushaven een element dat we graag vernoemen.”

 

 

 

Adres

Volg ons op:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 uur – 22:00 uur

Woensdag

10.00 uur – 22.00 uur

Donderdag

10.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zondag

10.00 uur – 22.00 uur

Bed&Breakfast gasten
Voor onze B&B gasten zijn we zeven dagen in de week geopend.

Nieuwsbrief