TROTS PRESENTEREN WIJ DE NIEUWE EXPOSITIE VAN JOHAN REMMERS BIJ VILLA PASTORIE

BIJ VILLA PASTORIE GEVEN WE GRAAG KUNSTENAARS, LIEFHEBBERS, MENSEN GEDREVEN DOOR PASSIE  EEN PLATFORM.
SCHILDERS, FOTOGRAFEN, BEELDHOUWERS, VORMGEVERS IEDEREEN IS WELKOM OM TE KOMEN EXPOSEREN OF TE KOMEN BEWONDEREN.  
KOMENDE ZES WEKEN VERWELKOMEN WE JOHAN REMMERS!
Kunst zien en ervaren is een hele persoonlijke beleving. Keuzes zoals kleur, vorm, en materiaal kunnen jou een persoonlijke inkleuring geven bij jouw gevoel bij een schilderij of ander object. Vanuit die context laat ik mij voortdurend raken en inspireren door omgevingsfactoren of belevingen. Niet vanuit één stijl of één vorm, maar zoekend naar datgene wat op dat moment mijn pad kruist. De sfeer van een schilderij laat een stukje van dat pad zien. Kwast, spatel of andere materialen zijn hierbij  slechts hulpmiddelen als ‘vertalers’ van die belevingen. Zie wat ik zag en kruip daarmee in het moment van die dag.
Johan Remmers.