WE HEBBEN EEN HELE MOOIE “VRIENDEN AAN DE KOOK” AANSTAANDE WOENSDAG 29 JANUARI! De familie van Bokhoven kookt Indonesisch bij Villa Pastorie

Aanstaande woensdag 29 gaat het gebeuren! Een hele mooie “Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook”

Familie van Bokhoven, lieve, trouwe en heel graag geziene gasten van Villa Pastorie gaat de uitdaging aan en gaat  ons verrassen en verwennen met hun Indonesische keuken.  Het wordt een heel gezellige “Vrienden van Villa Pastorie aan de Kook”.

Soms hebben we op woensdag een gastkok die het roer in onze keuken overneemt.

Vrienden van Villa Pastorie die gegrepen zijn door het kookvirus. Fanatieke hobbykoks die ervan dromen om één dag in een professionele keuken te koken. Bij ons wordt hun droom werkelijkheid.

Wie de kok is verschilt per maand. Wat niet verschilt: de smaak. Onder toeziend oog van onze keukenbrigade tovert elke gastkok een smaakvolle creatie op tafel, precies zoals onze gasten van ons gewend zijn.

Deze bijzondere editie is helaas helemaal uitverkocht maar voor de gelukkigen die zich hebben aangemeld. Jullie worden om 18.30 uur verwacht en om 19.00 uur gaan we aan tafel. Zin in!!!

Wil je eens out of the box denken en je laten verrassen door de creativiteit van gastkoks?  Mail naar info@villapastorie.nl.