WOENSDAG 19 FEBRUARI HEBBEN WE ONS EERSTE WINEMAKER’S DINNER IN ONZE TUINKAS!

We zijn de afgelopen tijd wel héél ver gegaan bij het uitkiezen van de mooiste wijnen voor op de nieuwe kaart! In Vinites hebben wij een bijzondere partner gevonden die ons kennis heeft laten maken met mooie wijnhuizen en mee zal denken in de ultieme wijnbeleving voor onze gasten. Vanaf maart zijn alle nieuwe wijnen te proeven!

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten organiseren wij in samenwerking met Vinites en wijnhuis José Pariente een WineMaker’s Dinner in onze TuinKas op woensdag 19 februari. Niet alleen maak je daar kennis met onze nieuwe Verdejo, we hebben vijf gerechten met zeven bijpassende wijnen voor je in petto! Dit diner inclusief 5 gangen, proeverij van 7 topwijnen en koffie voor € 62,50 p.p.  is enkel op reservering bij te wonen, reserveren kan via info@villapastorie.nl

Adres

Volg ons op:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 uur – 22:00 uur

Woensdag

10.00 uur – 22.00 uur

Donderdag

10.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag

10.00 uur – 22.00 uur

Zondag

10.00 uur – 22.00 uur

Bed&Breakfast gasten
Voor onze B&B gasten zijn we zeven dagen in de week geopend.

Nieuwsbrief