WE BLIJVEN JULLIE MISSEN! MAAR WE HEBBEN HELAAS BESLOTEN OM TE STOPPEN MET BEZORGEN

We Stoppen met bezorgen!
Lieve gasten,  met veel aandacht hebben we de persconferentie gevolgd. De zorg van de overheid om iedereen binnen te houden is fors toegenomen. Voor ons een reden om tijdelijk te stoppen met thuisbezorgen. Ons enthousiaste initiatief van toen vinden we niet meer passen in het beeld en de maatregelen van nu. Ook het waarborgen van 1,5 meter afstand op de werkplek en de gezondheid van ons team komt hierdoor in het gedrang.
We zijn diep geraakt geweest door de hele vele warme steunbetuigingen van onze gasten. Het heeft ons heel veel goed gedaan. We vonden het super leuk om te doen en het heeft ons heel veel energie gegeven. Lieve gasten dank daarvoor en excuses dat we het bezorgen tijdelijk even stop zetten. Een speciale dank aan Teun van City-steps voor het aanbieden van de steps. Wij blijven jullie op de hoogte houden van hoe we blijven inspelen op het nieuws.