DE BORREL OP VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG BEGIN JE MET DE “BORRELBOX LOKAAL” VAN VILLA PASTORIE. WE BRENGEN HEM VRIJDAGMIDDAG NAAR JE TOE!

Vanaf het eerste uur heeft Villa Pastorie de lokale boerderijen omarmd, en werken onze chefs het liefst met producten uit de buurt. In samenwerking met Brabants Streekgoed blijven wij ook, juist nu, de boeren van deze streekboerderijen ondersteunen. Daarom brengen we nu de “BorrelBox Lokaal” naar je toe; een goed gevulde box met heerlijke charcuterie, kazen en rauwkost van de boerderijen uit de buurt. Maak je borrelavond compleet met een flesje Lokaal wit, een frisse witte wijn van Wijngaard Dassemus uit Chaam.

De Borrelbox Lokaal kan worden bezorgd op vrijdag, zaterdag en zondag. Kan worden besteld tot 15.00 uur op de dag zelf.

Bestellen via mail of whatsapp, dan brengen we hem naar je toe. Afhalen bij ons afhaalloket kan natuurlijk ook. Borrelbox Lokaal voor ca. 2 personen: 27,50

Whatsapp: 0641977128