YES!! BIJNA 1 JUNI EN DAN MOGEN WIJ JULLIE WEER VERWELKOMEN! WE KIJKEN ER ZO NAAR UIT! LEES WEL AANDACHTIG ONZE RESEREVERINGSVOORWAARDEN!!

WELKOM BIJ VILLA PASTORIE!
WAT FIJN DAT JE EEN TAFEL BIJ ONS WIL RESERVEREN!

De nieuwe situatie vereist echter flink wat aanpassingen en herziende procedures. We hebben veranderingen aangebracht in de inrichting van het restaurant en onze terrassen, en hebben aanpassingen gedaan om de hygiëne en veiligheid van onze gasten en ons personeel te kunnen waarborgen.

We volgen de richtlijnen vanuit het nieuwe horecaprotocol welke is goedgekeurd door het RIVM.

Dit heeft tot gevolg dat we de capaciteit van ons terras en restaurant hebben moeten aanpassen.

Zowel wij, als onze gasten zullen in de eerste weken moeten wennen aan deze nieuwe richtlijnen. Wij zullen dan ook wekelijks evalueren en bijschaven waar nodig.

Wat voorop blijft staan bij Villa Pastorie is dat we de gezellige sfeer, zoals jullie deze gewend zijn, willen bewaken. Daarom gaan we er alles aan doen om jullie een geweldige 1,5 meter beleving te geven!

Vanwege de beperkte capaciteit en om iedereen een plekje aan te kunnen bieden werken we met shifts en is reservering noodzakelijk.  Elke reservering zullen we bevestigen.

We nemen enkel reserveringen voor binnen, of bij mooi weer buiten in de tuin aan. Elke reservering is gegarandeerd van een tafel voor binnen en bij mooi weer voor buiten, of andersom.

Voor ons terras aan het water nemen we geen reserveringen aan.  Bij spontane bezoeken melden de gasten zich bij onze incheckbalie waar we aantal verplichte vragen zullen stellen over jullie gezondheid alvorens plaats te nemen aan het water.

We zijn vooral heel erg blij dat we weer aan de bak mogen en jullie van harte mogen verwelkomen.

WE KUNNEN OP DIT MOMENT GEEN RESERVERINGEN AANNEMEN BOVEN 4 PERSONEN OF BOVEN 6 PERSONEN UIT 1 HUISHOUDEN OP 1 ADRES!

Gelieve alle velden in te vullen alvorens wij je reservering kunnen aannemen.

Naam              :

Tel nr.             :

E-mail adres    :

Gewenste dag             :

Aantal personen.         : keuze tussen 1 t/m 4 personen

voor gezinnen uit 1 huishouden tot maximaal 6 pers.

Opmerking:voor reserveringen van 3 of 4 personen NIET komende uit 1 huishouden hebben we een beperkt aantal tafels 1,5 meter afstand tussen elke persoon.

Geef tijdslot aan.

Ontbijt :  va 09.30 – 11.00

Lunch 1: 11.30-13.15 u

Lunch 2: 13.30-15.00 u

Diner 1:  17.00-19.15

Diner 2:  19.30-sluit

Je reservering wordt pas definitief als wij deze hebben bevestigd.

 


 Terug