YES!! WE ZIJN WEER OPEN EN WIJ MOGEN JULLIE WEER VERWELKOMEN! LEES WEL AANDACHTIG ONZE RESEREVERINGSVOORWAARDEN!

WELKOM BIJ VILLA PASTORIE!
WAT FIJN DAT JE EEN TAFEL BIJ ONS WIL RESERVEREN!

De nieuwe situatie vereist echter flink wat aanpassingen en herziende procedures. We hebben veranderingen aangebracht in de inrichting van het restaurant en onze terrassen, en hebben aanpassingen gedaan om de hygiëne en veiligheid van onze gasten en ons personeel te kunnen waarborgen.

We volgen de richtlijnen vanuit het nieuwe horecaprotocol welke is goedgekeurd door het RIVM.

Dit heeft tot gevolg dat we de capaciteit van ons terras en restaurant hebben moeten aanpassen.

Zowel wij, als onze gasten zullen in de eerste weken moeten wennen aan deze nieuwe richtlijnen. Wij zullen dan ook wekelijks evalueren en bijschaven waar nodig.

Wat voorop blijft staan bij Villa Pastorie is dat we de gezellige sfeer, zoals jullie deze gewend zijn, willen bewaken. Daarom gaan we er alles aan doen om jullie een geweldige 1,5 meter beleving te geven!

Vanwege de beperkte capaciteit en om iedereen een plekje aan te kunnen bieden werken we met shifts en is reservering aanbevolen. Spontane bezoekers zijn uiteraard ook welkom, bij ontvangst heeft er een “triage” plaats, er worden enkele gezondheidsvragen gesteld alvorens plaats te nemen aan een tafel.  Elke reservering zullen we bevestigen.

We nemen enkel reserveringen voor binnen, of bij mooi weer buiten in de tuin aan. Elke reservering is gegarandeerd van een tafel voor binnen en bij mooi weer voor buiten, of andersom.

Voor ons terras aan het water nemen we geen reserveringen aan.  Bij spontane bezoeken melden de gasten zich bij onze incheckbalie waar we aantal verplichte vragen zullen stellen over jullie gezondheid alvorens plaats te nemen aan het water.

We zijn vooral heel erg blij dat we weer aan de bak mogen en jullie van harte mogen verwelkomen.

WE KUNNEN OP DIT MOMENT GEEN RESERVERINGEN AANNEMEN BOVEN 4 PERSONEN OF BOVEN 6 PERSONEN UIT 1 HUISHOUDEN OP 1 ADRES!

VOOR RESERVERINGEN VERWIJZEN WIJ NAAR DE KNOP BOVEN OP DE SITE BIJ “TAFEL RESERVEREN”

De hele maand juni kunnen we helaas geen gezelschappen ontvangen boven de 6 personen.  Zodra er ruimte ontstaat om dit wel te kunnen doen zullen wij jullie uiteraard over informeren.

Elke reservering wordt pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd.