NIEUWE EXPOSITIE BIJ VILLA PASTORIE! DOMINIQUE VAN OSCH, VRIENDIN EN “KUNSTENARES” EXPOSEERT VANAF 1 JUNI BIJ VILLA PASTORIE! WE ZIJN ONDER DE INDRUK VAN HAAR WERKEN!

Super blij dat mijn schilderijen in Villa Pastorie mogen hangen, een prachtige locatie en een unieke plek! Mijn naam is Dominique van Osch en woon in Tilburg. Toen de kinderen uit huis gingen kon ik me nog meer gaan toeleggen op het schilderen in mijn atelier aan huis.

De kracht in mijn ontwerpen is het vinden van de lieflijkheid en puurheid van mens en dier met name uit Afrika of Zuid-Amerika. Deze zijn zeer krachtig, hebben mooie kleurencombinaties en intense emoties. Dit probeer ik te versterken met olieverf. Deze verf verhoogd de intensiteit van de kleuren en geeft ook prachtige, diepe kleurnuances.  Vooral schilderen op grote doeken maakt het voor mij mogelijk om dit goed over te brengen. Het geeft mij ook meer vrijheid.

Ik werk gedeeltelijk in opdracht. Schilderen is soms echt een zoektocht, maar het is genieten als je in de juiste flow zit. Ben je nieuwsgierig naar wat ik nog meer maak, of zie je in mij diegene die een mooi doek voor je kan maken, neem dan contact op.

Mijn mailadres:  kunst@dominiquevanosch.nl of neem een kijkje op mijn website

https://www.dominiquevanosch.nl/

www.dominiquevanosch.nl