WE HEBBEN EEN NIEUW EN VOORAL HEEL MOOI VAARARRANGEMENT! “VAREN MET EEN VERHAAL” SAMEN MET PERSONAL COACH CARIN VAN OEKEL

Arrangement ‘Varen met een verhaal’

Een stukje varen in onze sloep, aanmeren aan een rustig plekje en in een idyllische setting in gesprek gaan met professioneel coach Carin van Oekel over zaken die er voor jou toe doen. Het is zomaar een beeld van ons nieuwe arrangement ‘Varen met een verhaal’ dat Villa Pastorie deze zomer samen met personal coach Carin van Oekel aanbiedt.

Wil jij ook je beslommeringen even achterlaten op de kade? Laat je dan meevoeren door stuurman Michel Deneef op de stroom van het Tilburgse water, dwars door de prachtige natuur. Voer een zinvol gesprek met Carin die jou kan begeleiden, adviseren, ondersteunen. Geniet onderweg van de lekkernijen van Villa Pastorie. En stap, als we terug aanmeren, met frisse blik en goede moed weer het dagelijkse leven in!

Niets is in beton gegoten, de opzet vloeit zich volledig om jou en jouw verhaal heen. Alle facetten voor een bijzonder moment zijn aanwezig, het enige wat nog ontbreekt ben jij! Reserveer dus snel een plekje voor deze unieke sessie op het water.

  • alleen deze zomer te boeken
  • op de dinsdagen 9, 16, 23 en 30 juni – 7, 14 en 21 juli – 18 en 25 augustus
  • afvaart telkens om 9.30u, 12.30u en 16.00u
  • kosten bedragen € 145,00 (voor boottocht, coachgesprek en lekkernijen)
  • reserveren kan via info@villapastorie.nl.

Interesse om deze beleving in te zetten voor individuele medewerkers in een organisatie? Neem dan contact op met Carin voor de opties