WE HEBBEN EEN NIEUWE EXPOSITIE! MADELON DE GRAAUW SCHILDERT EEN SPLIT SECOND IN DE STRATEN VAN TILBURG

Wat een fijne, mooie en bijzondere plek om mijn schilderijen te mogen exposeren, echt zo tof.
 
Ik hou van mijn stad. Tilburg in een split second: daarin zit de schoonheid van het leven. De mens in het beeld creëert het unieke moment. Ik wil bewustwording oproepen voor de schoonheid om ons heen, waarbij ‘lelijk’ ook ‘mooi’ kan zijn.
Ik leg het vast, maak het zichtbaar. De split second is namelijk alweer vervlogen.
Het moment van schilderen is belangrijk voor me; in een goede flow raken en kijken wat er gebeurt. Ik zet de kleuren naar mijn hand, maak een interpretatie van wat ik zag. Ik wil meer dan alleen registeren. Soms met een grove toets, impressionistisch. Soms met een grote beweging, afgewisseld met precisiewerk.
In 2019 was ik een van de 10 finalisten van de landelijke wedstrijd ‘Schilderij van het jaar 2019’ met het schilderij ‘#lovetilburg Station To Station’.

Mail me gerust als je interesse of een vraag hebt.
 
Madelon de Graauw – Tilburg


Terug