ONTDEK TILBURG MET DE CITY E-STEP! We hebben een mooie tocht met de City E-step door de stad en in het groene buitengebied.

 

DE CITY E-STEP “HOTSPOT’ TOUR!

Tilburg was de eerste stad in Nederland waar de elektrische Citystep op de weg te vinden was. Wij noemen het met recht een belevenis! Op je step (zonder moe te worden; want elektrisch!) al het moois van Tilburg ervaren terwijl je zelf beslist waar je afstapt en hoeveel plekken je wil zien. Vanuit Villa Pastorie kun je opstappen en gaan genieten van een door ons zorgvuldig uitgekiende route, met onderweg een picknick die je zo uit je rugzak tovert!

Villa Pastorie is ideaal gelegen aan de rand van het centrum van Tilburg, met aan de andere kant het Landschapspark Moerenburg en het Trappistenklooster in onze achtertuin. De ideale start voor een verrassende, en vooral gevarieerde, dagtocht. Je krijgt van ons een knooppunten kaart mee met enkele hotspots van Tilburg en omgeving, voel je vrij om te gaan waar je wil! Dankzij de veilige Citysteps kom je net wat verder en je blijft hangen waar je het leuk vindt. Uiteraard denken wij graag mee en werken een route uit welke helemaal bij jou past.

Je reserveert een step voor € 25,00 per persoon voor een hele dag, € 15,00 voor een halve dag van 09.00 uur – 13.00 uur of van 14.00 uur – 18.00 uur of € 7,50 per uur.

Neem je picknick mee tijdens het steppen! We hebben leuke rugzakjes waarin je de door ons verzorgde picknick makkelijk mee kan nemen.
Prijs per persoon € 42,50 voor een hele dag steppen inclusief een picknick.

Picknick bestaat uit een soepje, een weckpotsalade, 2 sandwiches en iets zoets na, flesje water en een “wine in a can” wit, rood of rosé of een flesje verse jus. 

Een paar leuke tip locaties.

 


Terug