City E-Step Arrangement

ONTDEK TILBURG MET DE CITY E-STEP! We hebben een mooie tocht met de City E-step door de stad en in het groene buitengebied.

DE CITY E-STEP “HOTSPOT’ TOUR!

Tilburg was de eerste stad in Nederland waar de elektrische Citystep op de weg te vinden was. Villa Pastorie, aan de Piushaven is één van de eerste bedrijven die met een leuk arrangement komt. We zijn ideaal gelegen aan de rand van het centrum van Tilburg en aan de andere kant het Landschapspark Moerenburg en het Trappistenklooster in ons achtertuin. De ideale start voor een verrassend en vooral gevarieerde dagtocht. Je krijgt een knooppunten kaart mee met enkele hotspots van Tilburg en omgeving! Dankzij de veilige Citysteps kom je net wat verder en je blijft hangen waar je het leuk vindt.  Uiteraard denken wij graag mee en werken een route uit welke helemaal bij jou past.

p.s. Wist je dat Tilburg de derde groenste stad van Nederland is.

Je reserveert een step voor € 25,00 per persoon voor een hele dag, € 15,00 voor een halve dag van 10.00 uur – 13.00 uur of van 14.00 uur – 17.00 uur, of € 7,50 per uur.

Neem je picknick mee tijdens het steppen! We hebben leuke rugzakjes waar je picknick mee kan.

Prijs per persoon € 42,50 voor een hele dag steppen inclusief een picknick rugzak.

Prijs per persoon € 32,50 voor een halve dag van 3 uurtjes steppen inclusief een picknick rugzak. 

Picknick bestaat uit een soepje, een weckpotsalade, 2 sandwiches en iets zoets na, flesje water en een “wine in a can” wit, rood of rosé of een flesje verse jus.