Museumarrangement

Speciaal voor de museumliefhebber! Er is zoveel te zien in het Textielmuseum, gehuisvest in een voormalige textielfabriek. In 2017 werd aan dit museum de museumprijs toegekend.

Of bezoek het prachtige museum De Pont, met z’n hedendaagse kunst en fantastische wisselende tentoonstellingen.

Voor onze B&B Gasten hebben we verschillende museumarrangementen:

Cultureel Overnachten arrangement: 1 overnachting voor 2 personen in één van onze kamers “de charme”, inclusief een heerlijk ontbijt met streekproducten,  en een bezoek aan één van de hierboven genoemde musea. De kaartjes bevinden zich al in jullie kamer bij het inchecken. 57,50  p.p., een extra overnachting 45,00 p.p.p.n op basis van een tweepersoonskamer.

Cultureel Villa Pastorie ontdekkingsarrangement: 1 overnachting voor 2 personen in één van onze kamers “de charme”, inclusief een heerlijk ontbijt met streekproducten. Jullie blijven lunchen bij ons, wij serveren voor jullie een lunchplank voor twee personen om te delen met authentieke (streek)producten incl. 1 drankje en een bezoek aan één van de hierboven genoemde musea. De kaartjes bevinden zich al in jullie kamer bij het inchecken. 72,50 p.p., een extra overnachting 45,00 p.p.p.n op basis van een tweepersoonskamer.

Cultureel Villa Pastorie belevingsarrangement: 1 overnachting voor 2 personen in één van onze kamers “de charme”, inclusief een heerlijk ontbijt met streekproducten. Jullie blijven dineren en beginnen met een aperitief van het huis, genieten van het menu van de chef inclusief een drankje en een bezoek aan één van de hierboven genoemde musea. De kaartjes bevinden zich al in jullie kamer bij het inchecken. 92,00 p.p. een extra overnachting 45,00 p.p.p.n op basis van een tweepersoonskamer

OPGELET ALLE VERMELDE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF DE TOERISTENBELASTING VAN 1,80 P.P.P.N

Op de fiets naar het museum en daarna de buurt en stad verkennen?

We hebben twee Villa Pastorie fietsen (heren- en damesfiets) 7,50 p.p.p.d