Vaararrangement

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke kop koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en de veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

“Une Belle Histoire” is een prachtige luxe sloep welke wij enkel verhuren  met een kapitein.  In verband met de Corona maatregelen en het 1,5 meter beleid mogen we varen met schipper en 2 personen tot maximaal 6 personen uit 1 huishouden indien er kinderen bij zijn.

Naast het spotten van dolfijnen hebben we verschillende vaararrangementen voor jullie uitgewerkt! 

Arrangement ‘Varen met een verhaal’

NIEUW! SUPER TROTS OM ONS NIEUWSTE VAARARRANGEMENT AAN JULLIE TE MOGEN INTRODUCEREN! “VAREN MET EEN VERHAAL” ONDER BEGELEIDING VAN CARIN VAN OEKEL PROFESSIONEEL COACH.

Een stukje varen in onze sloep, aanmeren aan een rustig plekje en in een idyllische setting in gesprek gaan met professioneel coach Carin van Oekel over zaken die er voor jou toe doen. Het is zomaar een beeld van ons nieuwe arrangement ‘Varen met een verhaal’ dat Villa Pastorie deze zomer samen met personal coach Carin van Oekel aanbiedt.

Wil jij ook je beslommeringen even achterlaten op de kade? Laat je dan meevoeren door stuurman Michel Deneef op de stroom van het Tilburgse water, dwars door de prachtige natuur. Voer een zinvol gesprek met Carin die jou kan begeleiden, adviseren, ondersteunen. Geniet onderweg van de lekkernijen van Villa Pastorie. En stap, als we terug aanmeren, met frisse blik en goede moed weer het dagelijkse leven in!

Niets is in beton gegoten, de opzet vloeit zich volledig om jou en jouw verhaal heen. Alle facetten voor een bijzonder moment zijn aanwezig, het enige wat nog ontbreekt ben jij! Reserveer dus snel een plekje voor deze unieke sessie op het water.

  • alleen deze zomer te boeken
  • op de dinsdagen 9, 16, 23 en 30 juni – 7, 14 en 21 juli – 18 en 25 augustus
  • afvaart telkens om 9.30u, 12.30u en 16.00u
  • kosten bedragen € 145,00 (voor boottocht, coachgesprek en lekkernijen)
  • reserveren kan via info@villapastorie.nl.

Interesse om deze beleving in te zetten voor individuele medewerkers in een organisatie? Neem dan contact op met Carin voor de opties.

Ontspannen vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep, (2 tot Max 6 personen uit 1 huishouden)  terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Voor € 110,00 geniet je anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief een fles wijn, schaaltje olijven, rauwkost en nootjes en inclusief dolfijnen spotten. Indien er twee flessen wijn aan boord gaan is de prijs € 125,00

Zoete Moed vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep (2 tot max. 6 personen uit 1 huishouden)terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Uiteraard worden tijdens de vaartocht ook dolfijnen gespot. Jullie genieten gedurende anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief koffie/thee en een lekkernij, taart of brownie, van onze huisbakkerij Zoete moed gevestigd in Het Pastorie Lokaal.

Prijs op basis van 2 personen € 110,00

Prijs op basis van 4 personen € 130,00   boven de 4 personen; extra persoon € 10,00 p.p.

 

Picknick vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep (2 tot max. 6 personen uit 1 huishouden) terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Jullie varen anderhalf uur. Tijdens het varen genieten jullie van een heerlijke picknick. Jullie beginnen met een soepje, daarna serveren wij 2 sandwiches, een frisse weckpotsalade, iets zoets na. Er gaan kannen water mee, en verse jus d’orange. Uiteraard worden tijdens de vaartocht ook dolfijnen gespot. Een fles huiswijn, rood, rosé of wit bij de lunch tegen meerprijs van € 20,00

Prijs op basis van 2 personen € 125,00

Prijs op basis van 4 personen € 160,00   boven de 4 personen; extra persoon € 17,50 p.p.

Vaararrangement met lunch op locatie

Een combinatie van varen met een lunch op locatie langs het water en na de lunch met de sloep terug naar Villa Pastorie. Duurt ca. 2,5 uur.  Jullie verzamelen bij Villa Pastorie waar de vaartocht begint. Op de boot serveren we een klein kopje soep en gaat er 1 fles wijn mee aan boord. Na een vaartocht van ca. 30-40 minuten komen jullie op de buitengewone lunch locatie waar de gezellige tafel is gedekt met ons bloemetjesservies. Daar serveren wij een weckpotsalade met groenten van het seizoen, daarna een assortiment van broodjes met verschillende soorten beleg van de boerderijen uit de buurt en één salade. Als toetje, verse yoghurt van de boerderij met huisgemaakte granola en vers fruit. Karaffen water, flesjes verse jus en een extra fles wijn als basis drank. Uiteraard spelen wij graag op jullie specifieke wensen.

Prijs voor dit arrangementen: Minimaal vanaf 4 personen: voor 4 personen: 67,50 p.p. *voor 6 personen: € 55,00 p.p,  Inclusief: mooi gedekte tafel langs het water, 1,5 uur varen, ca. 1 uur lunch met Soep (op de boot) , weckpotsalade, assortiment van broodjes en verschillende soorten beleg en salade, twee flessen wijn, flesjes verse jus, en karaffen water.

Andere suggesties

Andere suggesties wat we al hebben gedaan voor onze gasten! Varen, lunch langs het water en halverwege gasten afzetten en wandelend door natuurgebied Moerenburg, eventueel met een natuurgids, terug naar Villa Pastorie.
Prijs op aanvraag.

Wat ook origineel wordt ontvangen; na de lunch langs het water, met de huifkar terug naar Villa Pastorie.
Prijs op aanvraag.

Vaardiner aan het water, enkel bij mooi weer

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep ((2 tot max. 6 personen uit 1 huishouden) wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Jullie varen anderhalf uur.Bij aankomst aan de steiger hebben wij gezellig de tafel gedekt op ons terras aan het water. Dineren aan het water is enkel mogelijk in combinatie met deze sloepentocht. Jullie gaan genieten van een drie-gangen diner aan het water met zicht op een zonsondergang… zomaar in Tilburg!  Prijs van het ontspannen vaararrangement van € 110,00 en het verrassingsmenu aan het water van € 37,50 per persoon

ONTDEK TILBURG MET VAARARRANGEMENTEN “PIUSHAVEN ONTMOET DE SPOORZONE”

Culinaire reis over water, land en spoor!  Een unieke ervaring over het water van een fantastische samenwerking tussen FietsTaxi Tilburg, Villa Pastorie en De Houtloods/Eetbar De Wagon. Piushaven ontmoet de Spoorzone! Bij De Houtloods en Villa Pastorie geloven we in kennisdeling. Nooit bang zijn om je geheimen prijs te geven want juist door te delen geloven we dat je kunt vermenigvuldigen. Daarom gaan we samen verschillende arrangementen samenstellen!

Boot, Fiets en Trein arrangement

Boottocht vanuit Pastorie, daarna met fietstaxi richting Spoorzone.
Heerlijk lunchen in een oude coupe bij Eetbar De Wagon.
Jullie zitten eerst comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Tijdens de vaartocht genieten jullie van een huisgemaakt aperitief, en het spotten van dolfijnen! De vaartocht duurt ca. 1 uur. Jullie worden daarna bij Villa Pastorie opgehaald door de Tilburgse Fietstaxi en die brengt jullie richting spoorzone voor een heerlijke lunch in een oude coupé bij de “Eetbar De Wagon”.
Dit jaar geen vakantie in het buitenland… stap in De Wagon en deze brengt je even met de trein naar Azië, ofwel De Wagon wordt even de Trans Siberië Express! Jullie lunchen in de oude coupé, bij mooi weer uiteraard op ons terras genieten van de lunch. Een heerlijke lunch in Aziatische sfeer.

Menu keuze 1. Twee BAO’s naar keuze uit: – Bao geroosterd buikspek met Sriracha maya.  – Tempeh en shiitake met sesam créme. – Pulled beef met Sriracha mayo.  inclusief twee drankjes (tapbier, fris, huiswijn, koffie/thee)

Menu keuze 2. Oosterse Salade naar keuze: – Kip tempura met wasabi mayo. – Soft-shell krab tempura met sesam creme. – Tempeh en shiitake en Oosterse dressing. Inclusief twee drankjes (tapbier, fris, huiswijn, koffie/thee)

Na de lunch brengt de fietstaxi jullie terug naarVilla Pastorie.

Arrangement voor 2 personen tot max 4 personen: € 50,00 per persoon