Vaararrangement

VANAF 1 MEI START ONS VAARSEIZOEN EN KUNNEN JULLIE WEER VAARARRANGEMENTEN BOEKEN BIJ VILLA PASTORIE

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke kop koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en de veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

“Une Belle Histoire” is een prachtige luxe sloep welke wij enkel verhuren  met een kapitein. 

Naast het spotten van dolfijnen hebben we verschillende vaararrangementen voor jullie uitgewerkt! 

Ontspannen vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Onze sloep, “Une Belle Histoire”, biedt plaats aan maximaal 8 gasten, naast de schipper. Geniet anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht inclusief schipper, een fles wijn, een schaaltje olijven en nootjes.

Naast het standaard pakket bieden wij ook de mogelijkheid om te lunchen of te borrelen op onze sloep. Wij hebben heerlijke lunch- en borrelplanken samengesteld die vanaf 2 personen te bestellen zijn.

-Prijs vanaf €150,00 op basis van 4 personen 
-Boven de 4 personen; extra persoon +€15,00
-Een extra fles huiswijn rood, wit of rosé €20,00
-Borrelplank voor 2 personen €20,00; boven 2 personen €10,00 extra p.p.
-Lunchplank voor 2 personen €30,00; boven 2 personen €15,00 extra p.p.

Wij denken natuurlijk ook graag mee als er speciale wensen zijn.

 

Zoete Moed vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Uiteraard worden tijdens de vaartocht ook dolfijnen gespot. Jullie genieten gedurende anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief koffie/thee en een lekkernij, taart of brownie, van onze huisbakkerij Zoete moed gevestigd in Het Pastorie Lokaal.

Prijs vanaf €150,00 op basis van 4 personen 

Boven de 4 personen; extra persoon +€15,00

Dit arrangement is alleen als eerste vaart om 10:00 uur te boeken.

Vaardiner aan het water

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Geniet anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht inclusief schipper, een fles wijn, een schaaltje olijven en nootjes. Bij aankomst aan de steiger hebben wij gezellig de tafel gedekt op ons terras aan het water. Reserveren aan het water is enkel mogelijk in combinatie met deze sloepentocht. Jullie gaan genieten van een drie-gangen diner aan het water met zicht op een zonsondergang… zomaar in Tilburg!  Prijs van het ontspannen vaararrangement start op € 150,00 en het verrassingsmenu aan het water van € 38,50 per persoon.

 

– Vaararrangement 1 tot 4 personen €150,00
– Boven de 4 personen; €15,00 per persoon extra
– Een extra fles huiswijn rood, wit of rosé €20,00