Vaararrangement

IN DE MAAND APRIL START ONS VAARSEIZOEN EN KUNNEN JULLIE WEER VAARARRANGEMENTEN BOEKEN BIJ VILLA PASTORIE

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

“Une Belle Histoire” is een prachtige luxe sloep welke wij enkel verhuren  met een kapitein.

Naast het spotten van dolfijnen hebben we verschillende vaararrangementen voor jullie uitgewerkt! 


Ontspannen vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Voor € 110,00 geniet je anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief een fles wijn, schaaltje olijven, rauwkost en nootjes en inclusief dolfijnen spotten. Indien er twee flessen wijn aan boord gaan is de prijs € 125,00


Zoete Moed vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Uiteraard worden tijdens de vaartocht ook dolfijnen gespot. Jullie genieten gedurende anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief koffie/thee en een lekkernij, taart of brownie, van onze huisbakkerij Zoete moed gevestigd in Het Pastorie Lokaal.

Prijs op basis van 2 personen € 110,00

Prijs op basis van 4 personen € 130,00   boven de 4 personen; extra persoon € 10,00 p.p.

 


Picknick vaararrangement

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Jullie varen anderhalf uur. Tijdens het varen genieten jullie van een heerlijke picknick. Jullie beginnen met een soepje, daarna serveren wij 2 sandwiches, een frisse weckpotsalade, iets zoets na. Er gaan kannen water mee, en verse jus d’orange. Uiteraard worden tijdens de vaartocht ook dolfijnen gespot. Een fles huiswijn, rood, rosé of wit bij de lunch tegen meerprijs van € 20,00

Prijs op basis van 2 personen € 125,00

Prijs op basis van 4 personen € 160,00   boven de 4 personen; extra persoon € 17,50 p.p.


Vaararrangement met lunch op locatie

Een combinatie van varen met een lunch op locatie langs het water en na de lunch met de sloep terug naar Villa Pastorie. Duurt ca. 2,5 uur.  Jullie verzamelen bij Villa Pastorie waar de vaartocht begint. Op de boot serveren we een klein kopje soep en gaat er 1 fles wijn mee aan boord. Na een vaartocht van ca. 30-40 minuten komen jullie op de buitengewone lunch locatie waar de gezellige tafel is gedekt met ons bloemetjesservies. Daar serveren wij een weckpotsalade met groenten van het seizoen, daarna een assortiment van broodjes met verschillende soorten beleg van de boerderijen uit de buurt en één salade. Als toetje, verse yoghurt van de boerderij met huisgemaakte granola en vers fruit. Karaffen water, flesjes verse jus en een extra fles wijn als basis drank. Uiteraard spelen wij graag op jullie specifieke wensen.

Prijs voor dit arrangementen: Minimaal vanaf 4 personen: voor 4 personen: 67,50 p.p. *voor 6 personen: € 55,00 p.p,  Inclusief: mooi gedekte tafel langs het water, 1,5 uur varen, ca. 1 uur lunch met Soep (op de boot) , weckpotsalade, assortiment van broodjes en verschillende soorten beleg en salade, twee flessen wijn, flesjes verse jus, en karaffen water.


Andere suggesties

Andere suggesties wat we al hebben gedaan voor onze gasten! Varen, lunch langs het water en halverwege gasten afzetten en wandelend door natuurgebied Moerenburg, eventueel met een natuurgids, terug naar Villa Pastorie.
Prijs op aanvraag.

Wat ook origineel wordt ontvangen; na de lunch langs het water, met de huifkar terug naar Villa Pastorie.
Prijs op aanvraag.


Vaardiner aan het water, enkel bij mooi weer

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep ((2 tot max. 6 personen uit 1 huishouden) wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Jullie varen anderhalf uur.Bij aankomst aan de steiger hebben wij gezellig de tafel gedekt op ons terras aan het water. Dineren aan het water is enkel mogelijk in combinatie met deze sloepentocht. Jullie gaan genieten van een drie-gangen diner aan het water met zicht op een zonsondergang… zomaar in Tilburg!  Prijs van het ontspannen vaararrangement van € 110,00 en het verrassingsmenu aan het water van € 37,50 per persoon


PIUSHAVEN ONTMOET DE SPOORZONE.. MET HET VAARARRANGEMENTEN BOOT-FIETS-TREIN

Culinaire reis over water, land en spoor!  Een unieke ervaring van een fantastische samenwerking tussen FietsTaxi Tilburg, Villa Pastorie en De Houtloods/Eetbar De Wagon. Piushaven ontmoet de Spoorzone! Bij De Houtloods en Villa Pastorie geloven we in kennisdeling. Nooit bang zijn om je geheimen prijs te geven want juist door te delen geloven we dat je kunt vermenigvuldigen. Daarom gaan we samen verschillende arrangementen samenstellen!


Boot, Fiets en Trein arrangement

Boottocht vanuit Pastorie, daarna met fietstaxi richting Spoorzone.
Heerlijk lunchen in een oude coupe bij Eetbar De Wagon.
Jullie zitten eerst comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Tijdens de vaartocht genieten jullie van een huisgemaakt aperitief, en het spotten van dolfijnen! De vaartocht duurt ca. 1 uur. Jullie worden daarna bij Villa Pastorie opgehaald door de Tilburgse Fietstaxi en die brengt jullie richting spoorzone voor een heerlijke lunch in een oude coupé bij de “Eetbar De Wagon”.
Jullie lunchen in de oude coupé, bij mooi weer uiteraard op ons terras genieten van de lunch,

De lunch betreft een stop trein lunch, een mix van vlees, vis en vega belegde broodsoorten, inclusief 2 alcohol vrije drankjes. 

Na de lunch brengt de fietstaxi jullie terug naarVilla Pastorie.

Arrangement voor 2 personen tot max 4 personen: € 60,00 per persoon