Vaararrangement

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke kop koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en de veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

“Une Belle Histoire” is een prachtige luxe sloep welke wij enkel verhuren  met een kapitein.  De sloep biedt naast de schipper plaats aan maximaal 8 personen.

Naast het spotten van dolfijnen hebben we verschillende vaararrangementen voor jullie uitgewerkt! 

Ontspannen vaararrangement: Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep, (max. 8 personen)  terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Voor € 110,00 geniet je anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief een fles huiswijn, schaaltjes met gedroogde tomaatjes, olijfjes en nootjes aan boord. Arrangement met twee flessen wijn € 125,00.

Zoete Moed vaararrangement: Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep (max. 8 personen) terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Voor € 125,00 geniet je anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief koffie/thee en een lekkernij, taart of brownie, van onze huisbakkerij Zoete moed gevestigd in Het Pastorie Lokaal.

Picknick vaararrangement: Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep (max. 6 personen) terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Jullie varen anderhalf uur. Tijdens het varen genieten jullie van een heerlijke picknick. Jullie beginnen met een soepje, daarna serveren wij boterhammen,  een frisse weckpotsalade, yoghurt, huisgemaakte granola en vers fruit. Er gaan kannen water mee en verse jus d’orange.

Prijs op basis van 6 personen € 215,00.   boven de 6 personen extra € 17,50, per persoon.

We kunnen uiteraard het picknick vaararrangement helemaal aanpassen aan je wensen, zoals;

Vaararrangement met lunch op locatie: Een combinatie van varen met een lunch op locatie langs het water en na de lunch met de sloep terug naar Villa Pastorie. Duurt ca. 2,5 uur.  Jullie verzamelen bij Villa Pastorie waar de vaartocht begint. Op de boot serveren we een klein kopje soep en gaat er 1 fles wijn mee aan boord. Na een vaartocht van ca. 30-40 minuten komen jullie op de buitengewone lunch locatie waar de gezellige tafel is gedekt met ons bloemetjesservies. Daar serveren wij een weckpotsalade met groenten van het seizoen, daarna een assortiment van broodjes met verschillende soorten beleg van de boerderijen uit de buurt en één salade. Als toetje, verse yoghurt van de boerderij met huisgemaakte granola en vers fruit. Karaffen water, flesjes verse jus en een extra fles wijn als basis drank. Uiteraard spelen wij graag op jullie specifieke wensen.

Prijs voor dit arrangementen: *voor 4 personen: 67,50 p.p, *voor 6 personen: € 50,00 p.p, *voor 8 personen: 42,50 p.p. Inclusief: mooi gedekte tafel langs het water, 1,5 uur varen, ca. 1 uur lunch met Soep (op de boot) , weckpotsalade, assortiment broodjes, yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit, assortiment van broodjes en verschillende soorten beleg en salade, twee flessen wijn, nootjes en schaal olijven op de boot, flesjes verse jus, en karaffen water.

Andere suggesties wat we al hebben gedaan voor onze gasten! Varen, lunch langs het water en halverwege gasten afzetten en wandelend door natuurgebied Moerenburg, eventueel met een natuurgids, terug naar Villa Pastorie. Prijs op aanvraag.

Ander suggestie welke ook origineel wordt ontvangen; na de lunch langs het water, met de huifkar terug naar Villa Pastorie. Prijs op aanvraag.

Vaardiner aan het water, enkel bij mooi weer: Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep (max. 8 personen) terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Jullie varen anderhalf uur.Bij aankomst aan de steiger hebben wij gezellig de tafel gedekt op ons terras aan het water. Dineren aan het water is enkel mogelijk in combinatie met een sloepentocht. Jullie gaan genieten van een drie-gangen diner aan het water met zicht op een zonsondergang… zomaar in Tilburg!  Prijs van het vaararrangement € 110,00 en het verrassingsmenu van € 34,50 per persoon.

 

    

 

NIEUWE BIJZONDERE  VAARARRANGEMENTEN “PIUSHAVEN ONTMOET DE SPOORZONE” 

culinaire reis over water, land en spoor!  Een unieke ervaring over het water van een fantastische samenwerking tussen Villa Pastorie en De Houtloods. Piushaven ontmoet de Spoorzone! Bij De Houtloods en Villa Pastorie geloven we in kennisdeling. Nooit bang zijn om je geheimen prijs te geven want juist door te delen geloven we dat je kunt vermenigvuldigen. Daarom gaan we samen verschillende arrangementen samenstellen!

 

Sloep, Fiets en Trein arrangement: 
Boottocht vanuit Pastorie, daarna met fietstaxi richting Spoorzone. Heerlijk lunchen in een oude coupe bij Eetbar De Wagon.
Jullie zitten eerst comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Tijdens de vaartocht genieten jullie van een aperitief. De vaartocht duurt ca. 1 uur. Jullie worden daarna bij Villa Pastorie opgehaald door de Tilburgse Fietstaxi en die brengt jullie richting spoorzone voor een heerlijke lunch in een oude coupé bij de “Eetbar De Wagon”.
Lunch bestaat uit drie soorten Flat Bread; Bánh mi:Vietnamese kip, ponzu, kiemen en taugé, Gerookte zalm, roomkaas en wasabimayo en Muhammara, zondgedroode tomaatjes en olijf, en afsluiting met koffie of thee
Na de lunch brengt de fietstaxi jullie terug naarVilla Pastorie.
Arrangement voor 4, of 6  personen: € 50,00 per persoon
Sloep, Fiets en Spoor arrangement: 
Boottocht vanuit Pastorie, daarna met fietstaxi richting Spoorzone. Heerlijk culinair lunchen aan de chef’s table in het oudste gebouw (1867) van de Spoorzone bij restaurant De Houtloods.
Jullie zitten eerst comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Tijdens de vaartocht genieten jullie van een aperitief. De vaartocht duurt ca. 1 uur. Jullie worden daarna bij Villa Pastorie opgehaald door de Tilburgse Fietstaxi en die brengt jullie richting spoorzone voor een heerlijke lunch bij Restaurant De Houtloods.
“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods tijdens deze heerlijke lunch aan de keukenbar.  Bij de Houtloods maken ze van herkenbare producten gastronomische gerechten. Het menu is opgebouwd in diverse smaaktypes.
Het lunchmenu bestaat uit een barsnack vooraf, brood, licht groente gerecht,  “Rijk vis of vlees gerecht en afsluiting met koffie of thee. Een leuk detail: gasten eten gerechten met eetgerei naar wens.
Op tafel ligt een lederen etui met daarin een mes, vork en stokjes. “Of eet lekker met de handen”.
Na de lunch brengt de fietstaxi jullie terug naarVilla Pastorie.
Arrangement voor  4 personen: € 62,50 per persoon