Uitstapjes in de buurt

Uitstapjes in de buurt

Safaripark Beekse Bergen

Je waant je in Afrika bij een bezoek aan het Safaripark. Te voet, met de boot, de bus of zelfs met je eigen auto is het mogelijk de Big Five van dichtbij te bewonderen. Voor alle leeftijden een bijzondere ervaring. Ook de spectaculaire roofvogelshow mag je niet missen. Naastgelegen is het Speelland Beekse Bergen waar je de dag kunt vullen met veel speel- en waterpret. Zo is er onder andere een Afrikaanse stormbaan, avontureneiland, schommelland, ballenberg, funwheels, trampolines, groot zandstrand, waverider, waterglijbanen, splash en nog veel meer.

Lees verder »
Uitstapjes in de buurt

De Efteling

Wie kent het niet. Het Brabantse sprookjespark waarbij met name Anton Pieck zorgde voor de kenmerkende feeërieke sfeer. Op alle leeftijden wordt ingespeeld. De variatie van het sprookjesbos, de speeltuin, een rondvaart en diverse andere attracties zorgen voor een dagvullend programa. Zelfs voor echte waaghalzen is er genoeg vertier. De Efteling staat ook bekend om zijn spectaculaire parkshows en theatervoorstellngen.

Lees verder »
Uitstapjes in de buurt

Dierenpark De Oliemeulen

Ga eens een dagje vreemd…..Het is namelijk het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes? Vliegende hondjes? Een wurgslang met twee koppen? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon ´zien´, maar vooral ´beleven´.Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over ‘hun’ dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook ‘onbemind’. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Op drukke dagen vliegen ook onze roofvogels los.

Lees verder »