Bijzonder overnachten (old)

Overnachten bij Villa Pastorie is een beleving

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend.

Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van eigen sanitair. Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten combineren de charmante sfeer van de villa met modern comfort. In plaats van televisie volop aandacht voor boeken, voor rust en ontspanning. Zodat er alle ruimte is voor een échte beleving. Men kan gratis parkeren op onze inrit.

WORK IN PROGRESS!!

WE WERKEN AAN EEN NIEUW ARRANGEMENT, VERBLIJF INCLUSIEF ONTBIJT EN DINER VOOR TWEE ZODRA WE WEER HELEMAAL OPEN MOGEN. Je verblijft in één van onze romantische “Chambres de Charme” en bieden je een drie-gangen menu aan met iets extra’s.

  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten

Overnachting, ontbijt, driegangen menu en iets extra’s

Arrangement met overnachting in de Loft toeslag € 20,00 per persoon per nacht, excl. toeristenbelasting (prijs op basis van een twee-persoonskamer) 

Prijs van de kamers

2 persoonskamer is € 95,00 inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

1 persoonskamer is € 80,00 inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

Voor de Loft hanteren we de prijs van € 145,00 per nacht inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

Tilburg is een spannende stad wat veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea.  Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.

Reserveer je kamer

Klik op onderstaande button om een kamer te reserveren. Voor vragen bel naar 013 211 90 40