Bijzonder overnachten

Overnachten bij Villa Pastorie is een beleving

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vijf kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend.

Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van eigen sanitair met Ritiuals shampoo en douchegel. Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten combineren de charmante sfeer van de villa met modern comfort. In plaats van televisie volop aandacht voor boeken, voor rust en ontspanning. Zodat er alle ruimte is voor een échte beleving. Men kan gratis parkeren op onze inrit.

Kamer ‘Bad & Boek’

Kamer ‘Bad & Boek’ geeft je een bijzondere beleving van de Piushaven. Zowel het privédakterras met ligstoelen als het vrijstaande gietijzeren bad geven uitzicht op het kabbelende water en de voorbijvarende boten. Een geweldige combinatie van romantiek en ontspanning! Slapen in de ingebouwde bedstee maakt deze bijzondere overnachting compleet.

Kamer ‘Blad & Borduur’

Kamer ‘Blad & Borduur’ is de familiekamer van Villa Pastorie, met ruimte voor maar liefst vijf gasten. Niet te missen in de kamer is de originele decoratie: de mooiste borduurwerken maken duidelijk dat Tilburg een echte textielstad is.

Kamer ‘Bloem & Balkon’

Knus en ingetogen zijn de sleutelwoorden van kamer ‘Bloem & Balkon’. Een twijfelaar, een klein binnenbalkonnetje en een op een originele manier geplaatste douche zorgen voor een charmante sfeer. Het privédakterras met tafeltje, stoelen en bank  maken het vakantiegevoel compleet.

Kamer ‘Boot & Buitenkijken’

Kamer ‘Boot & Buitenkijken’ bevindt zich aan de voorkant van Villa Pastorie en geeft een schitterend uitzicht op de Piushaven: op het water, de boten en de enige handgedraaide draaibrug van Nederland. De sfeer in de kamer ademt zeevaart. Het kleine erkertje met een heel klein terras en het tweepersoonsbed met uitzicht op de haven geven deze kamer een bijzonder karakter.