Bijzonder overnachten

Overnachten bij Villa Pastorie is een beleving

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend.

Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer.

Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van eigen sanitair. Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten combineren de charmante sfeer van de villa met modern comfort. In plaats van televisie volop aandacht voor boeken, voor rust en ontspanning. Zodat er alle ruimte is voor een échte beleving. Men kan gratis parkeren op onze inrit.

EXCLUSIEF TILBURGS OVERNACHTINGSARRANGEMENT!

Ontdek je eigen stad Tilburg als Verrassende Vakantiestad!
Ontdek nieuwe plekjes en laat je verrassen door de persoonlijke ontmoetingen in je eigen stad…

Je verblijft in één van onze romantische “Chambres de Charme” en we gaan jullie een geweldige Tilburgse beleving van 2 dagen geven.

– Twee dagen met 1 overnachting in onze romantische “Chambre de Charme”, Bad&Boek indien beschikbaar.

Dag 1
– Welkomstaperitief bij het inchecken. Een heerlijk fris drankje op basis van in de buurt geplukte vlierbloesem.
– Een envelop met “De Groeten uit Tilburg”. We hebben hierin de leukste tips om te shoppen, lunchen, proeven en ontdekken voor je verzameld, inclusief een drankje op een verrassende locatie. Zo gaan jullie op een leuke manier funshoppen en de stad verkennen.*
– Een “Private Sunset” drie-gangen diner, (excl.drank) van de chef op het dakterras, met uitzicht op het water en de ondergaande zon.

Dag 2
– Uitgebreid ontbijt met streekproducten van de boerderijen uit de buurt.
– Een bijzonder vaararrangement “Boot-Fiets-Trein”. (ontvangst op onze sloep “Une Belle Histoire” met aperitief, inclusief dolfijnen spotten. Met de fietstaxi door de stad met leuke weetjes van de stad en aangekomen bij Eetbar De Wagon genieten van een heerlijke lunch, inclusief 2 drankjes, om daarna weer met de fietstaxi terug naar Villa Pastorie te reizen.

– Gratis parkeergelegenheid
– Prijzen per persoon op basis van een 2-persoonskamer
– Prijzen incl. btw, excl. stadsbelasting (€ 1,85 p.p.n)

Het Exclusief Tilburgs overnachtingsarrangement voor Tilburgers € 145,- per persoon, inclusief een typisch Tilburgs goodiebag!

* Het funshoppen op dag 1 kunnen we ook vervangen door een tour met de elektrische Citystep. Toeslag: 20 euro per persoon.

 

Prijs van de kamers

2 persoonskamer is € 95,00 inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

1 persoonskamer is € 80,00 inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

Voor de Loft hanteren we de prijs van € 145,00 per nacht inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

Tilburg is een spannende stad wat veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea.  Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.