De Loft

Voor een exclusief verblijf

In “De Loft” wordt je verblijf in de Piushaven een wel heel exclusieve beleving! Alles wat je van een loft mag verwachten vind je hier terug. Gelegen onder de dakspanten van de monumentale villa is deze ruime loft (70M2) van alle gemakken voorzien: alle ingrediënten om optimaal te genieten van je verblijf zijn aanwezig.
Het geheel is modern, open en ruimtelijk ingericht. Bij binnenkomst een keukenblok met in het verlengde de bartafel. Een chaise longue bij het raam met zicht op de haven. Een ruime zithoek met TV- en Bose box. Een ingebouwd twee- persoons bed met zicht op de royale badkamer met inloopdouche en bad onder de dakspanten. Vanuit een romantisch schuimbad de sterrenhemel bewonderen, hoe gaaf is dat?
Gebruik van de keuken, koffie en thee faciliteiten op de kamer en gratis WiFi horen er vanzelfsprekend bij!

Prijs voor een overnachting in De Loft: € 145,00 voor twee personen (exclusief toeristenbelasting a 1,80 p.p.p.n.)
Deze prijs is inclusief een heerlijk vers ontbijt vol streekproducten van boerderijen in de buurt van Villa Pastorie.
Extra personen op de kamer zijn op aanvraag, en tegen betaling van een toeslag mogelijk. Toeslag is € 40,00 p.p. inclusief het ontbijt en exclusief de toeristenbelasting.
Tilburg is een spannende stad die veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea. Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.