Kamer ‘Blad & Borduur’

Kamer ‘Blad & Borduur’ is de familiekamer van Villa Pastorie, met ruimte voor maar liefst vijf gasten. Niet te missen in de kamer is de originele decoratie: de mooiste borduurwerken maken duidelijk dat Tilburg een echte textielstad is. Slapen kan in een tweepersoonsbed en in een stapelbed. Een uittrekbed geeft nog plek aan een vijfde logee.

De badkamer van kamer ‘Blad & Borduur’ bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikt de kamer over koffie- en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

Overnachten in kamer ‘Blad & borduur’ kost € 95,00 voor twee personen (exclusief toeristenbelasting). Dat is inclusief een huisgemaakt ontbijt vol streekproducten van boerderijen in de buurt van Villa Pastorie. Extra logees betalen € 25,00 per persoon, inclusief ontbijt.

Tilburg is een spannende stad wat veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea.  Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.