Kamer ‘Blad & Borduur’

Kamer ‘Blad & Borduur’ is de familiekamer van Villa Pastorie, met ruimte voor maar liefst vijf gasten. Niet te missen in de kamer is de originele decoratie: de mooiste borduurwerken maken duidelijk dat Tilburg een echte textielstad is. Slapen kan in een tweepersoonsbed en in een stapelbed. Een uittrekbed geeft nog plek aan een vijfde logee.

De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel en heeft geen deur tussen de badkamer en slaapgedeelte. Uiteraard beschikt de kamer over koffie- en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

Overnachten in Blad & Borduur

Zondag t/m donderdag €105,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting)           Vrijdag en zaterdag €110,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting)                 Verblijf je meer dan 1 nacht in onze heerlijke villa? Dan is de kamerprijs €100,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting) 

Als je een van onze kamers boekt, dan is een huisgemaakt ontbijt vol streekproducten van boerderijen in de buurt inbegrepen

Extra logees betalen € 25,00 per persoon, inclusief ontbijt.

Tilburg is een spannende stad wat veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea. Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.

Reserveer je kamer

Klik op onderstaande button om een kamer te reserveren. Voor vragen bel naar 013 211 90 40