Kamer ‘Bloem & Balkon’

Knus en ingetogen zijn de sleutelwoorden van kamer ‘Bloem & Balkon’. Een twijfelaar, een klein binnenbalkonnetje en een op een originele manier geplaatste douche zorgen voor een charmante sfeer. Het privédakterras met tafeltje, stoelen en ligbedden maken het vakantiegevoel compleet.

Net als de andere kamers heeft kamer ‘Bloem & Balkon’ een eigen toilet en wastafel, koffie- en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

Overnachten in Bloem & Balkon

Zondag t/m donderdag €105,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting)           Vrijdag en zaterdag €110,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting)                 Verblijf je meer dan 1 nacht in onze heerlijke villa? Dan is de kamerprijs €100,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting) 

Als je een van onze kamers boekt, dan is een huisgemaakt ontbijt vol streekproducten van boerderijen in de buurt inbegrepen

Tilburg is een spannende stad wat veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea.  Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.

Reserveer je kamer

Klik op onderstaande button om een kamer te reserveren. Voor vragen bel naar 013 211 90 40