Kamer ‘Boot & Buitenkijken’

Kamer ‘Boot & Buitenkijken’ bevindt zich aan de voorkant van Villa Pastorie en geeft een schitterend uitzicht op de Piushaven: op het water, de boten en de enige handgedraaide draaibrug van Nederland. De sfeer in de kamer ademt zeevaart. Het kleine erkertje en het tweepersoonsbed met uitzicht op de haven geven deze kamer een bijzonder karakter.

De badkamer van kamer ‘Boot & Buitenkijken’ bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikt de kamer over koffie- en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

Zondag t/m donderdag €105,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting)           Vrijdag en zaterdag €110,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting)                 Verblijf je meer dan 1 nacht in onze heerlijke villa? Dan is de kamerprijs €100,00 per nacht (exclusief toeristenbelasting) 

Als je een van onze kamers boekt, dan is een huisgemaakt ontbijt vol streekproducten van boerderijen in de buurt inbegrepen.

Tilburg is een spannende stad wat veel te bieden heeft op gebied van evenementen, nieuwe stadsontwikkelingen en enkele beroemde musea.  Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken hebben we verschillende arrangementen voor onze B&B gasten uitgewerkt.

Reserveer je kamer

Klik op onderstaande button om een kamer te reserveren. Voor vragen bel naar 013 211 90 40