High Tea

De high tea: hij komt uit Groot-Brittannië, maar is daar eigenlijk heel wat anders dan wat wij denken. Een avondmaaltijdmet gerechten als witte bonen in tomatensaus, worstjes, kaas, eieren en chips. Zijn wij even blij dat wij dat in Nederland helemaal verkeerd begrepen hebben! Bij ons is een high tea een luxe theeritueel. Gezellig samenzijn, ongedwongen keuvelen en genieten van allerlei lekkere hapjes. Warm en koud, hartig en zoet.

Villa Pastorie heeft haar eigen vertaling gemaakt van de Nederlandse high-tea. We serveren een heerlijke “eigen” High Tea  op basis van lekkere hapjes uit de streek en met een Belgisch knipoog.
Onze High-tea kost € 23,50 per persoon. We beginnen dan met een kopje soep uit ons bloemetjes servies, dat is de vegetarische weeksoep meestal op basis van groenten van de stadstuinderij. Daarna serveren wij een heerlijk wisselend hartig  seizoensgerecht. Dan komen schalen met een assortiment van verschillende soorten broodjes met salades en het lekkerste “vers”  beleg van de boerderijen uit de buurt. We eindigen de high-tea met etagères van zoetigheden, afhankelijk van de inspiratie van onze keuken en met een Belgische knipoog.

De high tea:

Hij komt uit Groot-Brittannië, maar is daar eigenlijk heel wat anders dan wat wij denken. Een avondmaaltijdmet gerechten als witte bonen in tomatensaus, worstjes, kaas, eieren en chips. Zijn wij even blij dat wij dat in Nederland helemaal verkeerd begrepen hebben! Bij ons is een high tea een luxe theeritueel. Gezellig samenzijn, ongedwongen keuvelen en genieten van allerlei lekkere hapjes. Warm en koud, hartig en zoet.

Villa Pastorie heeft haar eigen vertaling gemaakt van de Nederlandse high-tea. We serveren een heerlijke “eigen” High Tea  op basis van lekkere hapjes uit de streek en met een Belgisch knipoog.
Onze High-tea kost € 23,50 per persoon. We beginnen dan met een kopje soep uit ons bloemetjes servies, dat is de vegetarische weeksoep meestal op basis van groenten van de stadstuinderij. Daarna serveren wij een heerlijk wisselend hartig  seizoensgerecht. Dan komen schalen met een assortiment van verschillende soorten broodjes met salades en het lekkerste “vers”  beleg van de boerderijen uit de buurt. We eindigen de high-tea met etagères van zoetigheden, afhankelijk van de inspiratie van onze keuken en met een Belgische knipoog.