Klein vergaderen

Méér dan zomaar vergaderen

De gastenkamer van Villa Pastorie is, net als alle andere ruimtes, intiem en sfeervol. Met de houten, ovale tafel, de antieke stoelen en de prachtige boekenkasten is het een kamer die rust en kalmte uitstraalt. Een kamer ook waar een huiselijke sfeer hangt, zodat je je meteen thuis voelt.

Vergaderen bij Villa Pastorie is dan ook méér dan zomaar vergaderen. Vergaderen in onze gastenkamer leidt namelijk tot mooie dingen. Tot vergaderingen die dankzij het intieme een extra dimensie krijgen. Tot overleggen die dankzij het kleinschalige tot verrassende of vernieuwende uitkomsten leiden.

Huur betalen voor de gastenkamer, dat kennen we niet. Je betaalt toch ook geen huur als je thuis in de werkkamer gaat zitten? Natuurlijk is de gastenkamer van alle praktische gemakken voorzien. Een tv-scherm waarop je een Macbook, iPad of laptop kunt aansluiten, een flipover, een printer en WiFi staan allemaal tot je beschikking.

VillaPastorie-2102'14-112-01-panoHR
VillaPastorie-2102'14-109-01-panoHR

Vergaderarrangement

Voor €7,50 per persoon verzorgen wij een vergaderarrangement met kannen verse koffie en diverse soorten thee, karaffen water.

Je vergadering afsluiten – of juist beginnen – met een borrel of met een diner? Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt je met je gezelschap onder onze andere gasten begeven en plaatsnemen in het borrelkamer of in de eetkamer. Liever onder elkaar blijven? Ook dat kan, we kunnen drankjes en diner zonder moeite serveren in de gastenkamer. Laat ons je wensen weten, dan stellen we graag een mooi arrangement voor je samen.

Ook varen met schipper of een wandeling met of zonder gids in het mooie Moerenburg, vlakbij ons,  behoren tot de creatieve mogelijkheden.

Meer informatie?

Neem contact met ons via het contactformulier of bel naar 013 211 90 40