Lekker eten

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze koks Guido en Bart volgen de seizoenen, laten de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzinnen recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgen op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment.

Bekijk onze menukaart

Eerlijk en verrassend, met een Belgisch tintje: dat is de kern van onze menukaart. Eerlijk omdat we verschillende lokale boerderijen hebben geadopteerd en werken met de beste producten van deze boerderijen. Verrassend omdat onze koks deze bijzondere streekproducten op onverwachte manieren weten te combineren. En Belgisch ten slotte als weerspiegeling van het Vlaamse bloed van onze eigenaar Michel.

Lekker eten smaakt extra goed in een prettige omgeving. De verschillende ruimtes in Villa Pastorie versterken het gevoel iets bijzonders mee te maken. Borrelen in het gezellige bargedeelte, high-tea’en in de sfeervolle salon. Uitgebreid dineren aan de stamtafel in de eetkamer of in de intieme, charmante voorkamer. Met als kloppend hart van alle ruimtes de halfopen keuken.

Benieuwd hoe andere gasten Villa Pastorie hebben ervaren? Lees het hier.

Bij Villa Pastorie nemen wij reserveringen aan vanaf 1 persoon.

Kok Guido weet de streekproducten om te toveren tot schitterende gerechten. Tot bijzondere moestuinsoepjes, verrassend belegde boterhammen en het lekkerste stoofvlees van Tilburg. En tot nog veel meer natuurlijk. Nieuwsgierig? Kom langs, we verheugen ons erop je onze menukaart te laten zien!

Reserveer hier je tafel

Klik op onderstaande button om een tafel te reserveren. Voor vragen bel naar 013 211 90 40