Lekker eten

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze koks Guido en Bart volgen de seizoenen, laten de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzinnen recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgen op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment.

Bekijk onze menukaart.

Eerlijk en verrassend, met een Belgisch tintje: dat is de kern van onze menukaart. Eerlijk omdat we verschillende lokale boerderijen hebben geadopteerd en werken met de beste producten van deze boerderijen. Verrassend omdat onze koks deze bijzondere streekproducten op onverwachte manieren weten te combineren. En Belgisch ten slotte als weerspiegeling van het Vlaamse bloed van onze eigenaar Michel.


Of het nu gaat om brunch, lunch, borrel of diner, Villa Pastorie geeft uit eten in Tilburg een speciale betekenis, een extra lading. Waar ‘m dat in zit? Natuurlijk in ons eten, maar ook in de mensen. Die mensen laten namelijk zien dat eten en drinken verbindt. Waar we blij van worden? Van spontane gebeurtenissen en bijzondere ontmoetingen. Gasten die bij ons binnen wandelen, aanschuiven aan de grote tafel en verrast worden door een nieuw samenzijn. Als we dat zien gebeuren, is onze dag goed. Kom dus gezellig langs, we doen altijd ons uiterste best om voor iedereen een plekje te vinden. Reserveren? Dat kan, telefonisch of via info een mail sturen.


Lekker eten smaakt extra goed in een prettige omgeving. De verschillende ruimtes in Villa Pastorie versterken het gevoel iets bijzonders mee te maken. Borrelen in het gezellige bargedeelte, high-tea’en in de sfeervolle salon. Uitgebreid dineren aan de stamtafel in de eetkamer of in de intieme, charmante voorkamer. Met als kloppend hart van alle ruimtes de halfopen keuken.

Benieuwd hoe andere gasten Villa Pastorie hebben ervaren? Lees het hier.

Bij Villa Pastorie nemen wij reserveringen aan vanaf 1 persoon.